« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PARTIJANA

Kako znakovi horoskopa slave Novu godinu

Bikovi žele zadovoljiti sve svoje hedonističke potrebe, Djevice nisu za velika društva, a Vage moraju biti viđene na mondenim mjestima

Što je znakovima horoskopa važno na dočeku Nove godine?
Što je znakovima horoskopa važno na dočeku Nove godine? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

doček Nove godine

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan voli akcijski doček Nove godine, uz opaki party, petarde i gomilu cuge gdje može otpustiti kočnice i bez granica divljati onoliko koliko želi. Naravno, pritom će pretjerati s alkoholom i napraviti show, ali nema veze ...

Bik doživljava božićne blagdane kao idealno vrijeme za zadovoljavanje svojih hedonističkih navada, a doček mora biti gurmansko uživanje. Hrana, piće i društvo moraju biti na najvišoj razini.

Blizanci traže uzbuđenje uvijek i svugdje, tako da je svake godine doček drugačiji. Raznolikost je ključna riječ, tako da se traži sjajno putovanje, a u nedostatku istog bit će dobra i proslava s brdom prijatelja.

Rak će najradije provesti novogodišnje blagdane kod kuće, osim mlađih koje eventualno možete nagovoriti na izlazak, no one starije ćete izvući samo u nekoj čudnoj varijanti. Dajte im kolača i društvenih igara i oni su zadovoljni.

Lav se za doček priprema mjesecima. Tu je uključena teretana i wellness, a posjet kozmetičkom salonu ujutro je obaveza. Doček mora biti na elitnom mjestu ili s elitnom ekipom kako bi se sav taj trud isplatio.

Djevica nije baš za velika društva, njima je intimni doček u krugu obitelji i bliskih prijatelja najbolja moguća varijanta koju sanjaju.

Vaga jednostavno mora biti viđena na nekom mjestu koje je mondeno i IN, tako da će potrođiti dane na sređivanje i nabavljanje prave odjeće za doček, jer je svaki detalj od ključne važnosti.

Škorpion je prilično razočaran komercijalizacijom blagdana, no kako je to ipak tulum koji se ne smije propustiti, otići će na mjesto gdje je zagarantirana odlična zabava, iako mu je ostanak u krevetu s voljenom osobom ipak najbolja varijanta.

Strijelac će iskoristiti svaku priliku za putovanje, pa tako i doček Nove godine, no kako su veseli po prirodi, svaka im je zabava dovoljno dobra ako na njoj nađu ljude s kojima će kliknuti.

Jarac teško može uživati u dočeku među stotinama i tisućama ljudi, tako da je jasno da će intiman doček biti idealan, jer im sam dan ništa ne znači. No, kako će se povinovati konvencijama, otići će ako baš mora, no nemojte očekivati rasplesanog Jarca.

Vodenjak vidi doček kao još jedan tulum, pa su ih puni klubovi jer mogu upoznati gomilu novih ljudi, no ništa manje veseli neće biti ni na velikom kućnom tulumu - sve osim dočeka u kući s par ljudi njima je super.

Ribe vole dobro društvo, tako da im zapravo i nije toliko važno gdje se nalaze, već s kim provode doček. No, budite oprezni - rado će puniti čašu preko nekoliko puta ...

27.12.2014. 15:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh