« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Kako znakovi horoskopa sabotiraju vezu?

Znakovi horoskopa imaju svoje male, podle varijante kojima će sabotirati vezu, a da vi toga jednostavno niste niti svjesni, kažu astrolozi

Problemi koje uzrokuju znakovi horoskopa u vezama
Problemi koje uzrokuju znakovi horoskopa u vezama (Dreamstime)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

veza

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

sabotiranje veze

Ovan - ako partner ne živi po njihovim pravilima, veza je u problemu, jer će pripadnici ovog znaka oko toga napraviti pravi cirkus i glumiti suca uz cinične i negativne komentare koji bi svakoga mogli izbaciti iz takta.

Bik - oni jednostavno odustanu od veze, prave se da ih se ništa ne tiče i jednostavno dignu ruke od svega, brinući se samo za sebe, dok partnera zanemaruju koliko je god to moguće. Inat je također jak kod pripadnika ovog znaka.

Blizanci - najbliži psihopatima što se može biti, a osjećaja nema ni u tragovima ako oni to tako odluče. Sloboda je ovom znaku izuzetno važna, tako da se može očekivati stvarno svašta.

Rak - drama queens ili kings bez premca, koji će živce potrošiti na sve moguće sitnice koje su drugima potpuno nevažne. Gađaju ravno u srce tijekom svađa ružnim riječima, i nimalo se ne suzdržavaju. Dobar dio priče je - jako puno im treba da se razljute.

Lav - oni su toliko važni sami sebi da je problem bilo što, glavno je da se njima ne sviđa. Ako ne možete opravdati njihova očekivanja, možete biti sigurni da će se svađa razbuktati samo tako.

Djevica - njih trebate usrećiti i brinuti se o njima najbolje što možete, jer ako ne bude tako, proradit će njihova pasivna agresija koja će vas dotući, ma koliko snažni i otporni bili, jer toliko zvocanja ne može podnijeti nitko zdrave pameti.

Vaga - kad se u njima probudi tamna strana, proradit će osvetoljubivost, taština i želja za manipulacijom, a partnera će kažnjavati i za najmanju grešku. Uz to, nema šanse da bude seksa dok se Vaga ljuti na vas ...

Škorpion - izdaja im je najgora stvar na svijetu, no te kriterije ne može predvidjeti ili shvatiti nitko drugi, pa će njihova nesigurnost izbiti na najgori mogući način nakon što u svojoj glavi iskonstruiraju neku čudesnu priču.

Strijelac - ako ne mislite isto kao i oni, imate problem koji će biti vrlo teško nadići i riješiti, jer voda mora ići jedino na njihov mlin u svim segmentima odnosa. Ako to niste u stanju podnijeti, čekaju vas jaako loše stvari.

Jarac - krutost i ozbiljnost njihov je najveći problem, a uz to imaju gigantska očekivanja o partnera, jer ako su ga/nju već odabrali, mora biti baš po njihovom ukusu, pa je svako odstupanje vrlo problematično.

Vodenjak - jednostavno će vas ignorirati i živjeti svoj život, iako su u vezi s vama, pa nećete moći pogoditi o čemu razmišljaju i što žele taman da ste vidovnjak kojem se divi cijeli svijet ...

Ribe - promjene raspoloženja kod ovog su znaka toliko česte i nagle da stvarno možete pomisliti da se radi o podvojenoj ličnosti, tako da nije čudo ako vas ujutro mrze i pljuju, a popodne vam naprave najbolji i najdraži kolač na svijetu ... sve u svemu, nije lako ...

19.03.2016. 18:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh