« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HMM :)

Kako znakovi horoskopa prihvaćaju odbijanje

Riječ NE nekim je znakovima horoskopa potpuno nepoznata kad se radi o njihovim zahtjevima, dok će je drugi prihvatiti bez ikakvih problema

Neki teško prihvaćaju odbijanje
Neki teško prihvaćaju odbijanje (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

odbijanje

,

znakovi horoskopa

Ovan - svako će odbijanje shvatiti osobno, kao da imate nešto protiv njega, pa će i reakcije biti izuzetno burne i bučne. Ako ostanete dosljedni, nadurit će se na vas, ali ipak će se prilično brzo odljutiti.

Bik - odbijanje ih uznemiruje, naročito ako zbog toga moraju mijenjati svoje planove, jer svi znamo koliko su tvrdoglavi i konzervativni. Uporno odbijanje natjerat će ih da ili još upornije traže promjenu vašeg mišljenja ili da vas jednostavno prekriže i odu zauvijek.

Blizanci - njihova optimistična priroda neće im dozvoliti da im nešto tako banalno kao što je riječ "ne" pokvari dan, tjedan ili život, jednostavno će nastaviti po svome kao da se ništa nije dogodilo

Rak - pokušat će na sve moguće načine okrenuti "ne" u "da", no ako im to ne uspije, njihova pasivno-agresivna priroda natjerat će ih da odu od vas i više se nikad ne okrenu i pogledaju što radite.

Lav - ako im "ne" nikako ne odgovara, nema šanse da ga prihvate, krenut će prvo s emocionalnim ucjenama, nakon toga slijedi pritisak i urlanje, a ako ste iznad njega na hijerarhijskoj ljestvici, morat će se povinovati, ali ćete do kraja života morati paziti tko vam je iza leđa.

Djevica - taktika samozavaravanja razvijena je kod ovog znaka do savršenstva, pa će se nakon što čuju "ne" jednostavno uvjeriti da su oni to zapravo željeli i da je to savršen ishod situacije.

Vaga - uvijek će prihvatiti argumentirano "ne" bez ikakvih problema, no ipak ćete morati biti prilično uvjerljivi. 

Škorpion - naizgled će hladno prihvatiti odbijanje, no pazite se, zapravo će cijelo vrijeme raditi najpodmuklije spačke kako bi se pretvorilo u prihvaćanje, a ako i dalje inzistirate, riskirate osvetu bez premca.

Strijelac - kod njih je sve stvar raspoloženja, pa će jednom neko odbijanje prihvatiti bez problema, da bi drugi puta na istu stvar poludili i izazvali Treći svjetski rat. 

Jarac - ako im vaše "ne" stoji na putu ostvarenja njihovih zacrtanih ciljeva, imate veeliki problem - zainatit će se i sigurno će vas, prije ili kasnije, natjerati da ga promijenite u "da".

Vodenjak - nadurit će se kao malo dijete i udaljiti se od vas ako smatra da niste u pravu što ga odbijate i to će trajati, i trajati, i trajati ...

Ribe - emotivne Ribice "ne" doživljavaju kao osobni neuspjeh i padaju u depresiju, bit će tužne i razočarane što ih "ne razumijete" i "ne prihvaćate".

24.10.2015. 16:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh