« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Kako voze znakovi horoskopa

Je li moguće već prema načinu vožnje pogoditi koji se od znakova horoskopa nalazi za volanom? O da, naravno da jest :)

Vage baš ne gledaju na cestu ...
Vage baš ne gledaju na cestu ... (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

vozači

,

vožnja

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je za volanom, kao i u životu, prilično temperamentan i sklon ludorijama, iako su zapravo dobri i sposobni vozači, no ponese ih adrenalin. Drugi vozači ih, naravno, prilično živciraju.

Bik uživa dok vozi, naročito svoj novi automobil, a kako je to i inače pouzdan znak, njemu sigurno možete povjeriti vožnju najdražih. Najviše poštuje prometna pravila od svih znakova.

Blizanci su spretni vozači, no njima je u ruci uvijek barem još i mobitel, ako ne i kava ili ruž za usne. Sjajni su suvozači jer uočavaju apsolutno sve na cesti.

Rak je pomalo nervozan za volanom, no voze smireno i savjesno, a preferiraju udobne autombile koje će s užitkom voziti na dugim putovanjima. 

Lav je sjajan vozač, no teške noge na gasu jer obožava brzinu, a voli se i utrkivati s drugim vozačima. Automobil jednog Lava uvijek će biti poseban, ili će ga on napraviti takvim neuobičajenim tablicama ili natpisima.

Djevica je dobar i savjestan vozač, no kako stalno kritizira druge dok voze, nije baš tražen suvozač. Pažljivo voze da ne bi oštetili automobil na rupama i ležećim policajcima, a i motor mora biti savršeno održavan. Njihov automobil se uvijek isplati kupiti polovan.

Vaga je spretna za volanom, no kako često odluta mislima i pogledom s ceste, male prometne nesreće jednostavno se lijepe za nju. Telefoniranje u vožnji i glasna glazba su obavezna oprema automobila po njima. 

Škorpion svoj temperament pokazuje i u vožnji, lako gubeći živce. Ako vam netko izađe iz automobila i počne urlati na vas jer ste napravili nešto pogrešno, možete biti sigurni da se radi o Škorpionu.

Strijelac vožnju doživljava kao sport, tako da u nekim periodima života više troše na kazne za prebrzu vožnju nego na gorivo. Ponekad su previše samouvjereni, a sportski automobili svih vrsta su im san.

Jarac je racionalan i učinkovit vozač koji uvijek pazi na potrošnju goriva, poštuje pravila i drži se kodeksa vozača, pa se može lako naljutiti kad mu neko ne zahvali što ga je propustio ispred sebe.

Vodenjak je prirodno nadaren za vožnju, a vožnja im služi samo da bi brže došli do cilja. Odlično se snalaze i u nepoznatim gradovima. Prometnu policiju jednostavno ne vole iz dubine duše.

Ribe su stabilni i dobri vozači kojima je vožnja idealno vrijeme za razmišljanje. Korektno ponašanje u prometu im je urođeno, a vole i pomoći vozačima u nevolji. 

26.04.2014. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh