« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
GRRR

Kako se znakovi horoskopa rješavaju bijesa

Nije pametno naći se na putu bijesnom Lavu, no zapravo ćete puno gore proći ako naljutite Škorpiona ili Jarca, jer ćete tu lekciju pamtiti cijeli život

Kako to rade Bikovi, a kako Vodenjaci
Kako to rade Bikovi, a kako Vodenjaci (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan neće dozvoliti da mu se nagomila bijes, jer će sve odmah impulzivno izbaciti iz sebe. Samokontrola im nije jača strana, tako da se erupcija bijesa može očekivati - odmah.

Bik će, s druge strane, gomilati bijes ako treba i godinama, sve do krajnjih granica svoje izdržljivosti. No, kad to jednom pukne, bolje je da nema nikoga oko vas u krugu od par kilometara, jer će vas tako daleko čuti.

Blizanci ne mogu dugo biti bijesni jer dobro procjenjuju ima li svrhe ljutiti se ili ne, pa se često ispušu u trenu, no kad polude, vrijeđaju sve oko sebe ne birajući riječi.

Rak dugo šuti i trpi, no jednako tako dugo pamti uvrede. Svo to gomilanje bijesa često uzrokuje traženje utjehe u piću i hrani, no kad odluči vratiti onome tko ga je najljutio, radi to hladno i okrutno.

Lav je znak koji stvarno ne trebate ljutiti ni kad spava, a niti kad je budan jer sve vraća odmah, bez obzira gdje se nalazio i u koje vrijeme. 

Djevica potiskuje nervozu, nagomilava bijes u sebi jer misli da uvijek može imati potpunu kontrolu nad sobom, pa osobe koje ih ljute radije uče nego da se istresaju na njih, a nagomilani bijes ispušta kroz rad.

Vaga je izuzetno osjetljiva, ma kako nonšalantno izgledala, a ljutnju prikriva vješto jer ne voli svađe na javnim mjestima. Bijes će djelomično ispustiti shoppingom, ali osveta joj je najdraža hladna.

Škorpion se rješava bijesa seksom ili sportom, a naizgled se ništa strašno ne događa. No, siročići koji su naljutili Škorpiona dobit će jedan jedini udarac, precizan i ubojit, koji će ih naučiti za cijeli život da se ne svađaju sa Škorpionom.

Strijelac lako gubi kontrolu, ma koliko se trudio da to sakrije, a nakon duge borbe sa sobom ipak će popustiti i pustiti oluju bijesa da se razmaše, na očaj svih oko njega.

Jarac se ne može lako najljutiti, no jednako tako teško će se odljutiti. Najviše voli takve stvari rješavati polemikom, no kako obično dostojnih protivnika nema, oni koji su pogriješili i zakačili se s Jarcom biće smrvljeni jednom jedinom rečenicom.

Vodenjak se lako ljuti na sve znakove nepravde, iako se trudi izgledati hladnokrvno, no kako vrlo učinkovito može ispustiti bijes igranjem igrica, pićem s ekipom ili gledanjem filmova, zapravo je prilično podnošljiv znak.

Ribe izgledaju jako miroljubivo, no to je privid jer se njih lako može izbaciti iz takta, što one rješavaju šetnjom kraj neke vode - mora, rijeke ili jezera. Ipak, nakon punjenja baterija, jao onima koji su ih naljutili.

06.09.2014. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh