« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
AAAA!!

Kako se svađaju znakovi horoskopa

Već po načinu na koji se netko svađa možete vrlo lako zaključiti o kojem se znaku horoskopa radi

Tko vrišti, a tko je cool
Tko vrišti, a tko je cool (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

svađanje

Ovan će svoj temperament demonstrirati u svakoj svađi, a one su česte - čim sve ne ide po njihovom. Naravno, rogati će stvor ubaciti i neprimjerene riječi, no tu ima i dobra strana - uvijek će prvi ponuditi ispriku.

Bik će pričekati i godinama ako treba za pravu svađu koja će poravnati neke račune, a tad će ovaj, inače miran i tolerantan znak, iz sebe izbaciti sve što se nakupljalo u zadnje vrijeme.

Blizanci imaju visok prag tolerancije, no kad dođe do svađe možete očekivati stvarno svašta, pripremite se na najgore moguće osobne uvrede, a neće vas niti saslušati. Ipak, kad se brzo ispuše, napravit će sve da se ispriča.

Rak ne voli sukobe i izbjegavat će ih na sve moguće načine, držeći sve u sebi i pod maksimalnom kontrolom, što mu uz izuzetno visok prag tolerancije i nije tako teško kao što se čini.

Lav može priznati krivnju, tu nema spora, no zato će u svađi koristiti apsolutno sve vidove kritike, bit će čas hladan, čas vruć i urlati, jer jednostavno ne mogu zatomiti svoj temperament.

Djevica će uvijek pričekati pravo vrijeme za svađu, tako da ne možete očekivati naglu eksploziju, već će proračunato kontrolirati emocije i napraviti scenu kad to drugoj strani najmanje odgovara.

Vaga je prilično uvredljiv znak i ljuti se dugo, a usred svađe se u stanju dignuti i otići kad bi trebala pokazati svoje prave emocije, što je ovom znaku neprihvatljivo. Uz to, nema šanse da prvi pruže ruku pomirenja.

Škorpion ne treba poseban povod za svađu, rođeni je provokator i stalno ispituje granice onih oko sebe, kao i svoje. Drama mu je omiljena, a razlog za svađu je uvijek misao da nekome nisu na prvom mjestu.

Strijelac prvo urla, pa onda plače, a svađu započinje odmah, istog trena. Ne bira riječi i bez milosti vrijeđa, pa bi im bilo pametnije da razmisle prije nego što krenu u svađu, no nažalost im to nije običaj. Nikad, ali nikad neće prvi ponuditi ispriku.

Jarac će ostati smiren i u najgoroj svađi, a jedino što im je važno da se situacija što prije smiri, pa će uvijek paziti što govore kako ne bi nekoga uvrijedili. Emocije ipak ne mogu kontrolirati do kraja, pa će vrlo jasno pokazati što misle.

Vodenjak i samokontrola su dva suprotna pojma, pa će planuti u trenu i neće popuštati bez obzira bili u pravu ili ne. Shvatit će da nisu nakon par dana i ispričati se, a odljutit će se i prije.

Ribe će uvijek pokušati izgladiti situaciju pa će priznati da su krivi i kada nisu, samo da se sve smiri. Svađu će kasnije analizirati sami, a tijekom svađe će jako paziti da ne povrijede sugovornika.

20.11.2014. 15:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh