« Horoskop
objavljeno prije 9 godina
HIK!

Kako piju znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa i u ljubavi prema alkoholu imaju različite navike, pa ćemo tako neke uvijek vidjeti trijezne i pod kontrolom, a druge kako se pijani valjaju po podu

Što piju Ovnovi, a što Jarci
Što piju Ovnovi, a što Jarci (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

alkohol

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je ekstrovertiran i kad se napije, neće nikome oko seba dati mira pretpostavljajući da je svima dobro kao i njemu, što uključuje beskonačan niz rundi dok se svi ne napiju. Jest duša svakog partyja, ali ne dao vam bog da ga dirate dan kasnije ...

Bik je najbolji mogući partner kad krenete u grad s namjerom da se napijete što temeljitije, jer on je lojalan i ostat će s vama do kraja, ma kakav taj kraj bio. Dobro podnosi piće pa će vas i spriječiti da napravite neku glupost.

Blizanci su čudesno zbunjujući kad piju, jer nikad ne znate koji će aspekt njegove ličnosti izroniti - tužni romantik, nasilni luđak ili partijaner bez premca. Njima su u takvim situacijama najvažniji planovi - gdje se ide i što se pije, a koliko popiju će uvijek ovisiti o trenutnom raspoloženju.

Rak je katastrofa od pijanca, jedan od onih koji se uvijek rastuže i plaču na svakom ramenu koje im je pri ruci, pa onda promijene ploču i partijaju kao da nema sutra, da bi u sljedećem trenutku opet pali u depresiju. Ako niste tip dadilje, nemojte ga voditi sa sobom.

Lav pije i priča, i to toliko da ne možete vjerovati - prokomentirati će sve i svakoga, reći sve što mu padne na pamet i sve to zaliti galonima pića. Naravno, najgluplja stvar na svijetu u tim trenucima je proturiječiti mu, jer tučnjava je nešto što ih inspirira u pijanom stanju.

Djevica će piti najfinije piće na tulumu i to diskretno, u uglu sobe, guštajući polako, a napit će se izuzetno rijetko. S njima ne možete u gužvu ili jeftine birtije, to jednostavno nisu mjesta gdje bi se pripadnik tog znaka želio naći.

Vaga je, uz Bika, najbolji partner za cuganje kojeg možete pronaći. I oni vole kad su svi veseli oko njih, ali ne na naporan način kao Ovan, jer će uvijek zadržati zrnce zdrave pameti i držati stvari po kontrolom - nategnuto, ali će uspjeti.

Škorpion je osoba s kojom se barem jednom u životu jednostavno morate napiti kako biste doživjeli tako nešto - boemština, poezija, filozofija, mudrosti ... sve to izlazi iz njih na beskrajno dobar i zabavan način. Pit će uvijek i svugdje, sa svakim, a na kraju cijele priče uspješno će vas, žive i zdrave, dovući kući.

Strijelac je prilično agresivan kad popije, jezičina mu je opaka i nesmiljena, tako da morate pripaziti na luđačku iskru koja se zna pojaviti u oku, jer onda nastaje opći kaos. Povesti Strijelca u lov na suprotni spol je genijalno iskustvo, sve dok možete kontrolirati njegov unos alkohola. 

Jarac se može prilagoditi svakom društvu kad se pije, što je prilično nevjerojatno za inače tako stisnutu i odmjerenu osobu - pretvara se u zabavnog tipa koji će za dobar party otići na kraj svijeta, ako mu netko obeća da će i tamo biti dobre cuge.

Vodenjak je prilično opasan partner za cuganje, jer njegova totalna nepredvidljivost u takvim situacijama posebno dolazi do izražaja - u jednom trenutku je sve genijalno, zabavlja sve oko sebe i duša je tuluma, no ako mu se nešto ne svidi .. čuvajte se vi, svi oko vas i inventar, a ni policajcima ne bi bilo pametno dolaziti.

Ribe nisu dosadan partner u piću, jer u tim situacijama još češće mijenjaju emocije i raspoloženja, a uz njihovu kreativnost to može biti fenomenalno zabavno. No, ako pretjeraju, zabit će se u najtamniju i najdublju depresiju iz koje neće izlaziti danima.

 

30.05.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh