« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
DISCOVERY

Kako napraviti kućicu na drvetu?

Bajkovite kućice na drveću serijal je Discovery Channela koji je oduševio gledatelje diljem svijeta, a od 1. travnja očekuje nas već treća sezona.

Prekrasne kućice na drvetu
Prekrasne kućice na drvetu (Discovery Channel)
Više o

Bajkovite kućice na drveću

,

Pete Nelson

Bajkovite kućice na drveću vode gledatelje u veličanstveni svijet visoko u krošnjama stabala kroz koji ih vodi vizionar, šaptač drveću Pete Nelson. Pret­varajući mirne kutke prirode u savršeno utočište Pete dizajnira privatne oaze za one koji se žele ponovno povezati s prirodom i probuditi dijete u sebi.

Pete će vam pokazati kako se gradi jednostavna kućica u dvorištu, ali i kućice s više soba koje se protežu preko nekoliko stabala s funkcionalnim vodovodom i strujom. Hit sezone su avanturističke kućice koje služe za vježbanje, a koje uključuju žice i ljuljačke, mostove nadahnute Indianom Jonesom i tajne ulaze. Pete je gradio kućicu na drveću u obliku levitirajućeg svjetionika i studio za snimanje u krošnja­ma koji spaja glazbu i prirodu u jedno.

Prilagođavanje prevrtljivosti majke prirode uvijek je najveći zadatak za Petea i tim kojeg čine njegovi sinovi Henry i Charlie. U nadolazećim epizodama, Pete stvara skrovište od saća za par iz Washingtona, meditacijsku Meku sa zidom od soli u kućici od javora i plutajuću kućicu na drveću u Maineu. Osim što gradi kućice, Pete sa suprugom Judy i kćerkom Emily vodi resort u krošnjama -  Tree­house Point u Washingtonu, pansion koji osim noćenja i doručka, ljudima nudi bijeg od suvremene stvarnosti.

U serijalu Bajkovite kućice na drveću Pete nam pokazuje kako zbližiti ljude s pri­rodom, stablo po stablo.

Ekskluzivni intervju s Peteom Nelsonom čitajte 8. travnja u prilogu Dom dnevnih novina 24 sata.

30.03.2015. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh