« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SJAJNO!

Kako čiste znakovi horoskopa

Doba je predblagdanskog čišćenja, pa ako želite biti sigurni da će vam kuća blistati, pogledajte kako će vam partner pomoći ... ili neće :)

Tko čisti, a tko se šverca :)
Tko čisti, a tko se šverca :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

čišćenje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je i u čišćenju energičan kao i u ostalim stvarima, no jednako tako je i ponekad totalno lijen - ležat će kraj hrpe smeća ili očistiti sve do zadnje mrljice u kući.

Bik je organiziran i metodičan, prvo će napraviti plan čišćenja po prostorijama pa se istog držati tvrdoglavo i bez odstupanja, no to mu istovremeno neće biti nikakav problem i neće mu smetati u ostalim kućnim obavezama.

Blizanci istovremeno pospremaju i rade još deset drugih stvari, površno leteći iz prostorije u prostoriju, a za njih čišćenje traje stalno - uvijek će "morati" prekinuti u nekom trenutku i nastavit će sutra ili drugi tjedan. Čisti kaos.

Rak je u čišćenju raznovrstan - neki će to raditi kao tešku tlaku par puta godišnje, dok će većina pripadnika ovog znaka ipak imati blistavu i sjajnu kuću u kojoj će svaka stvar biti čista i na svom mjestu.

Lav ne pati od pretjerane urednosti, no kad se odluče pospremiti, bit će to vrhunski odrađen posao. No, čiste onda kad to njima zasmeta, a ne zato što stižu gosti ili Božić. Naravno, za svoje pospremanje traže komplimente.

Djevica je nenadmašni majstor čišćenja i urednosti što im je uglavnom najdraži hobi. Zapravo nikad ne prestaju čistiti, jer i kad se dignu da odu u kuhinju po nešto, uklonit će dvije mrlje koje su primjetili. 

Vaga voli uredan dom, no kako nije baš pretjerano oduševljena čišćenjem, to će uvijek proglasiti zajedničkom radnom akcijom u kojoj moraju sudjelovati svi ukućani, a poslove će oni podijeliti na ravnomjerne dijelove.

Škorpion se može motivirati na čišćenje jednostavno - napravi to savršeno pa te poslije čeka zaslužen odmor, što im je puno veći motiv od čistog i urednog doma. Kad počnu ,rade sve dok sve nije gotovo.

Strijelac vjeruje da upravo i samo on može sve napraviti najbolje na svijetu, pa tako i očistiti nešto. Naravno, svima oko sebe će nakon toga to nabijati na nos do kraja života.

Jarac će prvo napraviti popis po prioritetima, podijeliti zadatke svim ukućanima kao da se radi o vojnoj akciji. Ipak, svoj će dio obaviti savršeno i uživati nakon toga.

Vodenjak će generalno čišćenje rastegnuti na barem tjedan dana, a glavni je razlog kreativan pristup - stalno im padaju na pamet nove ideje kako nešto lakše i bolje očistiti, a usput i premjestiti na neko drugo mjesto.

Ribe će svako čišćenje odgađati do zadnjeg mogućeg roka, jer im je to bespotreban gubitak vremena - ionako će se nakon toga ponovno zaprljati. No, kad ih se natjera, napravit će odličan posao.

29.11.2014. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh