« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
ZVIJEZDE

Kakav izgled vam daje horoskop

Kakvu vam figuru i lice sprema vaš horoskopski znak možete doznati u članku

Što zvijezde kažu o vašem izgledu
Što zvijezde kažu o vašem izgledu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

izgled

,

Lav

,

fizički izgled

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je između srednje i jake građe, najčešće sportske s mišićima koji se vide i kad nabace par kilograma viška. Fizički su snažni, imaju izražene crte lica, tamniji ten i ravnu i gustu kosu. Ostavljaju dojam energičnosti i snage.

Bik uma simetrično četvrtasto lice, okruglastog nosa i punih usana, sjajnog tena uz proporcionalno tijelo koje se ravnomjerno deblja. Odaju dojam mekoće i snage u isto vrijeme.

Blizanci su ekspresivnog izgleda, vrlo izražajnih očiju i izgledaju mlađe od svojih godina. Karakteriziraju ih i duge nog i ruke, graciozna građa i neizražen struk.

Rak obično ima okruglo lice istaknutih jagodica, upečatljiv nos i više čelo. Prsa su im obično široka, kosa tamna i obično se počnu debljati nakon tridesete godine. 

Lav ima, naravno, izražajnu grivu koja je sjajna i gusta, pa ih zabrinjava čim počne opadati. Uz to ide široko čelo i čeljust uz lijepo nos, sa izrazito snažnom muskulaturom.

Djevica se može prepoznati po nježnim crtama lica i vitkoj građi, simetričnom i skladnom tijelu, uz naglašene obrve i jagodice.

Vaga je prepoznatljiva po šarmantnom ovalnom licu, visini i sofisticiranom izgledu, s upečatljivom bojom očiju koje su malo povijene prema dolje. Donji je dio tijela obično širi od gornjeg, uz uža prsa i struk. 

Škorpion je najčešće osoba širih ramena, čvrste konstitucije i snažnog izgleda, s upečatljivim licem i prodornim očima iznad senzualnih usana, guste smeđe kose.

Strijelac ima najbolje tijelo zodijaka, lijepo i skladno građeno koje često sami pokvare hranom. Duguljasto lice ima oblo čelo i izražene plave ili zelene oči.

Jarac ima karakteristična koščata rameta i elegantan, dug vrat na koji se nastavlja zaobljeno lice uz uvučenu bradu i lijep osmjeh s upečatljivim zubima. 

Vodenjak obično ima puno lice, svjetliji ten lijepe noge, uz manje šake i stopala. Lijepe oči i široka mekana usta još su jedna karakteristika ovog znaka.

Ribe imaju lijepe, meke crte lica, odličan ten i okruglo lice koje obično uokviruje jaka i gusta kosa. Gornji dio tijela je uži, dok je donji širok i zaobljen, a glavni adut Riba su lijepe oči. 

20.08.2013. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh