« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TLC

Kad muškarci biraju...

Tvoj stil u njegovim rukama ili možda točnije - 'što vaš muškarac želi da obučete?'

Što muškarci žele da njihove žene nose
Što muškarci žele da njihove žene nose (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Tvoj stil u njegovim rukama

Dok žene širom svijeta garderobom skrivaju svoja "nesavršena" tijela, njihovi muškarci znaju što bi voljeli vidjeti na njima. Ne propustite modne preobrazbe po "njihovim" željama u drugoj sezoni serijala Tvoj stil u njegovim rukama ili možda točnije - 'što vaš muškarac želi da obučete?', koji 27. travnja kreće na TLC-ju.

Stilistica Lisa Snowden predstavit će nam tvrdoglave parove koji su spremni ugroziti svoje veze, ali i modne odabire. Recept za dobar show u ovom slučaju je jednostavan: muškarac i njegov najbolji prijatelj dobivaju 5.000 funti i imaju dva tjedna u kojima moraju odabrati potpuno novu odjeću za njegovu bolju po­lovicu.

Ona će novu garderobu prošetati na modnoj reviji pred obitelji i prijate­ljima. No prije svega toga, mora mu predati svoju voljenu, staru odjeću i gleda­ti kako je uništava pred njezinim očima.

Hoće li veze ovih parova preživjeti su­ze, ljutnju, sumnje u vlastitu ličnost i razočarenje, dok muškarac svojoj djevojci pokušava nametnuti novi stil za koji ona uopće nema nikakvo pravo glasa?

Nasreću tu je Lisa koja zna kako popraviti stvari i parove uspješno provesti kroz ovu emocionalnu preobrazbu koja je možda teža od bilo koje druge.

Tvoj stil u njegovim rukama od nedjelje 27. travnja u 20:00 na TLC-ju.

23.04.2014. 12:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh