« Košarka
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
KOŠARKA U TURSKOJ

Josip Vranković objavio popis igrača za SP

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Josip Vranković odabrao je 12 igrača za Svjetsko prvenstvo; s popisa su otpali Pašalić i Perić

josip vranković sp košarka
josip vranković sp košarka (Jure Mišković/Cropix)
Više o

košarka

,

hrvatska košarkaška reprezentacija

,

SP košarka

,

Josip Vranković

Josip Vranković, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, na današnjoj konferenciji za novinare u Zadru objavio je imena 12 igrača na koje će računati na predstojećem Svjetskom prvenstvu koje će se od 28. kolovoza do 12. rujna održati u turskom Istanbulu.

U Turskoj će se tako za Hrvatsku boriti Roko Ukić, Marko Popović, Rok Stipčević, Davor Kus, Bojan Bogdanović, Krešimir Lončar, Ante Tomić, Marko Banić, Luka Žorić, Marko Tomas, Zoran Planinić te Lukša Andrić, dok su s popisa putnika otpali Drago Pašalić i Hrvoje Perić.

Izbornik Vranković za obojicu je kazao kako mu je žao što nisu na spisku, ali i da su obojica propustili veliki dio priprema, Perić zbog problema sa želučanom virozom, a Pašalić zbog ozljede.

Naši reprezentativci u Zadru će večeras odraditi još jedan trening nakon kojega odlaze u Zagreb. Iz zagrebačke zračne luke za turski Istambul leti se sutra, a prvu utakmicu Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu odigrati u subotu kada je u susretu 1. kola očekuje utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država. (hina/metro-portal)

25.08.2010. 18:22:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh