« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ODLAZAK LEGENDE

Jay Leno se oprostio od 'Tonight Showa'

Jay Leno oprostio se u četvrtak navečer od emisije u kojoj će ga zamijeniti glumac Jimmy Fallon

Jay Leno otišao iz Tonight Showa
Jay Leno otišao iz Tonight Showa (Screenshot YouTube)

Jay Leno, američka televizijska legenda koja je 22 godine vodila vrlo popularnu emisiju 'The Tonight Show' na postaji NBC, oprostio se u četvrtak navečer od emisije u kojoj će ga zamijeniti glumac Jimmy Fallon.

Country zvijezda Garth Brooks i glumac Billy Crystal, prvi Lenovi gosti u svibnju 1992., nastupili su i u posljednjoj emisiji. Voditelj Jay Leno (63) nacionalna je institucija, čuven po svojim uvodnim monolozima u kojima se šali s gostima, bili oni političari ili slavne osobe.

Jimmy Fallon (39), koji dolazi na njegovo mjesto, ranije je vodio show 'Late Night' koji se prikazuje nakon 'The Tonight Showa'.Druga je novost da se emisija vraća u svoje njujorško sjedište odakle je premještena 1972. u Los Angeles kad je emisiju vodila još jedna legenda američke televizije - Johnny Carson.

'Nisam nesretan, radi se o važnoj emisiji i jako sam sretan da sam je uspio održati na vrhu gledanosti', izjavio je Jay Leno Los Angeles Timesu u intervjuu objavljenom on line ovog tjedna.

Redovito s približno 3,8 milijuna tv gledatelja, Jay Leno je imao najvišu gledanost bez obzira na dob gledatelja, u usporedbi sa suparnicima sa CBS-a Davidom Lettermanom i ABC-a Jimmyjem Kimmelom.


07.02.2014. 13:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh