« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
OBITELJSKI IZLET

Izložba fotografija sa Zagreb Air Showa ove subote na Lučkom

Najbolja fotografija na izložbi imat će čast biti naslovnom fotografijom monografije kojom će se obilježiti stota godišnjica zrakoplovstva u Hrvatskoj

Zagreb Air Show
Zagreb Air Show (Boris Krstinić)
Više o

aerodrom

,

izložba fotografija

,

zagreb-info

,

protiv starenja

,

Energizer HPE 40

Izložba fotografija snimljenih na ovogodišnjem Zagreb Air Showu održat će se ove subote, 30. listopada na sportskom aerodromu Lučko. Podsjetimo, riječ je o izložbi na kojoj sudjeluju profesionalni i amaterski fotografi, učenici, studenti, mala i velika djeca, odnosno svi koji su fotoaparatom obilježili neki moment s aeromitinga koji je održan 29. kolovoza povodom proslave 100 godina zrakoplovstva u Hrvatskoj.

Svi posjetitelji izložbe, koja se otvara već u 11 sati, moći će uživati u zauvijek zabilježenim trenucima jednog od najljepših ovogodišnjih događaja u Zagrebu. Kako meteorolozi za ovu subotu najavljuju iznimno lijepo vrijeme, kao i temperature koje će dosezati čak do 20 stupnjeva, sigurni smo kako će izlet na Lučko biti pun pogodak za mnoge zagrebačke obitelji.

Naime, osim što ćete imati prilike uživati u fotografijama velikih i malih umjetnika, očekuju vas još mnoga zrakoplovna iznenađenja. Podsjetimo, najbolja fotografija na izložbi imat će čast biti naslovnom fotografijom monografije kojom će se obilježiti stota godišnjica zrakoplovstva u Hrvatskoj.

29.10.2010. 12:51:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh