« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TLC

izbor iz programa TLC-a za tjedan 30.6.-6.7.2014.

Tjedan otvaraju nevjerojatne Gluhoslijepe trojke, preko Gladne braće u srijedu do Čovjeka bez lica u petak, a u nedjelju je ponovno Bijeg od proroka

Apsolutno nevjerojatne gluhoslijepe trojke
Apsolutno nevjerojatne gluhoslijepe trojke (TLC)
Više o

serije

,

program

,

TLC

Ponedjeljak, 30. lipnja 2014.

23.00 Gluhoslijepe trojke (Deaf and Blind Triplets)

Uđite u nevjerojatan svijet Zoe, Sophie i Emme Hooker, jedinih gluho-slijepih trojki na svijetu, i otkrijte kako se njihova obitelj bori sa svakodnevnim nedaćama i izazovima.

Utorak, 1. srpnja 2014.

23.00 Medicina koja mijenja živote (Life-Changing Medicine)

Istražite najsuvremenija medicinska dostignuća koja mijenjaju živote pacijenata, uključujući i regenerativni lijek za obnovu mišića te operacije beba dok su još u maternici.

Srijeda, 2. srpnja 2014.

21.00 Gladna braća: Epizoda 1 (The Hungry Brothers: Episode 1)

Braća Tom i Henry Herbert pomiču granice svojih kuharskih vještina dok u kuhinji vode okršaj pripremajući nova američka klasična jela s posebnim britanskim štihom.

Četvrtak, 3. srpnja 2014.

21.00 Bizarna tijela: Beba od 31 godine, ljudska hobotnica i djetetova borba za život (Body Bizarre: Thirty-One-Year-Old Baby, Human Octopus and a Child's Battle for Survival)

Devetogodišnje dijete s velikom izraslinom na vratu vodi bitku s vremenom, dok 31-godišnja žena zatočena u tijelu bebe doznaje važne medicinske novosti.

Petak, 4. srpnja 2014.

23.00 Čovjek bez lica (Man with No Face)

Jose na licu ima golemu izraslinu, zbog čega je potpuno izobličen. Upoznajte muškarca iza 'maske' i doznajte kako se nosi sa svakodnevnim životom, zurenjem i ismijavanjem.

Subota, 5. srpnja 2014.

17.00 Majka i kći trudnice: Činjenice o životu (My Teen Is Pregnant and So am I: The Facts Of Life)

Dolazak djeteta je intenzivno emocionalno putovanje za svaku ženu, no uzbuđenje je dvostruko kada majke i njihove kćeri tinejdžerke nose djecu u isto vrijeme.

Nedjelja, 6. srpnja 2014.

20.00 Bijeg od proroka: Protjerani i izgubljeni (Escaping the Prophet: Exiled and Lost)

Florin suprug, Brandon, misli da Fundamentalistička crkva Isusa Krista stoji iza nestanka njegove sestre Brende. Par traži Edwina, još jednog bivšeg člana Fundamentalističke crkve.

30.06.2014. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh