« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
pronašli rješenje

Ipak se ide na maturalac u Tunis

Maturanti XV. gimnazije ipak će vidjeti Afriku, na put kreću u utorak

Na put će ipak krenuti avionom...
Na put će ipak krenuti avionom...
Više o

zagreb-info

,

maturalno putovanje

,

viza tours

,

XV. gimnazija

Maturanti XV. gimnazije, kojima je Viza tours otuđio milijun kuna za putovanje u Tunis, ipak će u utorak otputovati na maturalac, jer su agencija Kompas i osiguravajuće društvo večeras postigli dogovor.

- Sretna sam da će đaci ipak vidjeti Afriku u istom aranžmanu koji su bili izabrali početkom godine - rekla je večeras za Večernji.hr ravnateljica škole Veronika Javor. Dogovor dviju tvrtki riješio je neizvjesnost, jer je Zdravko Šojat iz Viza toursa gnjevnim roditeljima u utorak obećao pokušati pribaviti bankovno jamstvo za plaćanje puta u Tunis.

Ravnateljica XV. gimnazije Veronika Javor još je sinoć izjavila da škola ne može biti odgovorna za propust, jer su dotad s Viza toursom imali dobro iskustvo, te da škola ne uplaćuje novac za putovanja, nego roditelji.

Ostaje pitanje zašto su đaci pristali platiti maturalac barem 30 posto iznad tržišne cijene tj. zašto su sami između četiri ponude, kako tvrdi ravnateljica, izabrali onu koja definitivno nije povoljna jer je Viza tours samo bila posrednik između pravog organizatora putovanja Kompasa i maturanata.

26.08.2009. 23:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh