« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
AMC

Into the Badlands maraton na kanalu AMC

Cijelu prvu sezonu uzbudljive serije o borilačkim vještinama pogledajte za vikend 28. i 29. listopada

Za ljubitelje surove budućnosti
Za ljubitelje surove budućnosti (AMC)
Više o

AMC

,

Into the Badlands

Za vikend 28. i 29. zaljubljenici u seriju "Into the Badlands" dolaze na svoje - jer na AMC kanalu se sprema maraton cijele prve sezone.

Smještena u razoreni svijet budućnosti, na teritorij kojim vlada sedam moćnika, serija "Into the Badlands" nas uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Stoljećima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje novi društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji.

Badlands, kako se ovaj teritorij naziva, podijeljen je između sedam rivalskih moćnika, koji kontroliraju za život neophodne resurse. Svoju vlast održavaju uz pomoć odane vojske, samuraja novog doba, koji uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo sanjati i spremni su žrtvovati živote za svoje vladare.

Malo ih doživi 30-tu godinu, ali jedan vojnik - Sunny (Daniel Wu), brzo napreduje i uzdiže se do statusa savjetnika od najvećeg povjerenja.

Tvorci serije su inspiraciju pronašli u srednjevjekovnom Japanu, koji je isto tako bio podijeljen na više teritorija, a svaki je vladar imao vlastitu vojsku samuraja.

Glumačku ekipu čine Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger, Aramis Knight, Emily Beecham, Oliver Stark i mnogi drugi. 

25.10.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh