« Ostali sportovi
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
COOL

Humanitarni teniski turnir Humano Cup Stella Artois

Nakon cjelodnevnog teniskog nadmetanja naših zvijezda, pobjedu su odnjeli Silvio Marić i Saša Hiršzon, a financijska sredstva prikupljena tijekom Humano Cup-a Stella Artois dodijeljena su Anti Joskiću

Humano Cup i ove godine
Humano Cup i ove godine (Arhiva)
Više o

Dario Šimić

,

Iva Majoli

,

Igor Bišćan

,

Goran Ivanišević

,

silvio marić

,

humanitarni turnir

,

Humano Cup

,

Antonio Franja

Naše bivše nogometne i teniske zvijezde već su petu godinu zaredom odigrale humanitarni teniski turnir Humano Cup Stella Artois na teniskim terenima naše najpoznatije tenisačice Ive Majoli na Cmrok-u.

Humano Cup Stella Artois se već tradicionalno održava na temelju inicijative Antonia Franje i Igora Bišćana, a ove godine humanitarni turnir posvećen preminulom nogometašu Ivanu Turini u parovima su zaigrali Silvio Marić, Dario Šimić, Goran Ivanišević, Iva Majoli, Saša Hiršzon i drugi naši slavni sportaši.

Nakon cjelodnevnog teniskog nadmetanja naših zvijezda, pobjedu su odnjeli Silvio Marić i Saša Hiršzon, a financijska sredstva prikupljena tijekom Humano Cup-a Stella Artois dodijeljena su našem vrhunskom teniskom igraču za osobe s invaliditetom Anti Joskiću kako bi što bezbrižnije mogao putovati i sudjelovati na teniskim turnirima.

Jedan od inicijatora Humano Cup-a Stella Artois, Antonio Franja ovim je povodom izjavio: „Izuzetno smo sretni i ponosni da se ova humanitarna inicijativa organizira već pet godina zaredom i drago nam je vidjeti da se svake godine odazove i sudjeluje sve više naših . Ono što ovaj humanitarni turnir čini zaista posebnim je upravo humano-sportski duh i želja da se pomogne onima kojima je najpotrebnije."

17.06.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh