« Zagreb
objavljeno prije 8 godina
DOĐITE

Humanitarni rođendan Pet shopa Šape

Tijekom subotnje rođendanske proslave u prostoru pet shopa gosti i njihovi četveronožni prijatelji moći će uživati u poslasticama, darovima i popustima koje su osigurali brojni sponzori, partneri pet shopa

Humanitarni rođendan Pet shopa Šape
Humanitarni rođendan Pet shopa Šape (Udruga Indigo)
Više o

rođendan

,

Udruga Indigo

,

Pet shop Šapa

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu sutra provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana Pet shopa Šape u Stenjevcu.

Sve o socijalizaciji pasa, sve o tome kako predrasude utječu na razvoj određene pasmine, što radi udruga Indigo u spašavanju pasa (s naglasom na pit bull terijere i stafordske terijere) i sa kojim se sve predrasudama susreću u svome radu, posjetiteljima će prenijeti volonterke iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u pratnji svojih četveronožnih štićenika.

Tijekom subotnje rođendanske proslave u prostoru pet shopa gosti i njihovi četveronožni prijatelji moći će uživati u poslasticama, darovima i popustima koje su osigurali brojni sponzori, partneri pet shopa, te ujedno kupiti promotivne artikle udruge kako bi podržali njezin rad.

U svome radu se često susrećemo sa predrasudama ljudi prema određenim pasminama. Zato ćemo ove godine ugostiti Udrugu za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, koja u svom radu vrlo često nailazi na zlostavljane i zanemarene pse. Svojim predanim radom i resocijalizacijom takvih pasa, iz njihove se udruge udomljuju psi koji su krasni kućni ljubimci. 

Pozivamo zato i sve Zagrepčane da nam se pridruže i svojim dolaskom podrže rad Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Udruga Indigo se brine i o drugim napuštenim životinjama. 

Kupovina šalice ili majice ili čak udomljavanje nekog od njihovih štićenika, sve će to udruzi puno značiti - istaknula je Irena Slunjski, vlasnica pet shopa Šape.

Veselimo se proslavi našeg trećeg rođendana, koji je i ove godine u znaku podrške zajednici u kojoj djelujemo. Bitno nam je da smo prepoznati kao dionici u svijetu vlasnika kućnih ljubimaca koji su spremni odgovoriti i na najneobičnije zahtjeve. Iako smo malen, obiteljski dućan, možemo puno toga učiti sami i kroz edukaciju vlasnika kućnih ljubimaca i kroz našu povezanost sa ostalim dionicima u zajednici. Smatramo umrežavanje sa sličnim dionicima važnim segmentom našeg rada, te podržavamo odgovornu brigu o kućnim ljubimcima, opisala je Irena Slunjski, vlasnica Pet shopa Šape.

- Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je osnovana 2013. godine sa ciljem i misijom zbrinjavanja napuštenih, zlostavljanih i zanemarenih životinja. Do sada smo udomili preko 650 životinja te se trudimo što više educirati stare i nove vlasnike o aktivnom i odgovornom vlasništvu ljubimaca kako bi pokušali smanjiti broj napuštanja životinja. Poseban naglasak dajemo psima u tipa bull , ponajviše zbog ljudskog neznanja o samoj pasmini te zapravo svime što ide uz te pasmine. Surađujemo sa mnogim trenerima i ambulantama, a ove godine smo izrazito počašćeni činjenicom da je Irena Slunjski , vlasnica Pet Shop Shape prepoznala nas trud i rad te nas pozvala kao svoje goste na proslavu trećeg rođendana. Na samom rođendanu moći čete upoznati osnivače i volontere Udruge Indigo, saznati više o našem radu te upoznati i neke od naših štićenika. Osim Indiga, na rođendanu će prisustvovati i gospodin Nenad Novak, trener za rad sa psima koji će biti na raspolaganju za sve upite, rekla nam je Suzana Svečnjak Romanić, predstavnica udruge Indigo.

Na proslavi rođendana organizirat će se i slikanje sa ljubimcima - cijena fotke je 10 kuna, a sav prihod od slikanja ide za pse o kojima skrbi udruga Indigo! 

više o događaju : https://web.facebook.com/events/1039328872779773/

FB stranica pet shop Šape : https://web.facebook.com/SapeZG/?fref=ts

FB stranica Udruga Indigo : https://web.facebook.com/Indigo.udruga/?fref=ts

05.05.2016. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh