« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
DOĐITE

Humanitarni koncert za Indigo njuške

Ulaz je dobrovoljna donacija (predviđena donacija 40kn) ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje

Dođite na humanitarni koncert i proslavu rođendana
Dođite na humanitarni koncert i proslavu rođendana (Udruga Indigo)
Više o

humanitarni koncert

,

rođendan

,

Udruga Indigo

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj treći rođendan.  Uz predstavljanje rada Udruge, te uz slavljeničku tortu, proslavu rođendana će uveličati i glazbeni program kojega otvaraju Škola pjevanja Tomčić Husar te Ines Mlinarić Stakić.

Proslava rođendana i prikupljanje donacija za napuštene životinje pod skrbi Udruge Indigo će se održati 23.10.2016. u Lounge baru Matis.U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronaći i poneki rođendanski poklon za napuštene njuške, a trenutna brojka životinja za koje se brinu je preko 70 pasa. Na humanitarnom koncertu će uz glazbeni program biti i rođendanska torta te nagradna tombola.

Ulaz je dobrovoljna donacija (predviđena donacija 40kn) ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila preko 650 životinja, pokrenuli su kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može", sudjelovali u akcijama spašavanja životinja sa poplavljenih područja, te se bave konstantnom edukacijom novih i starih vlasnika u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje.

U suradnji sa trenerima radimo na projektima rehabilitacije agresivnih pasa te se bave i socijalizacijom i rehabilitacijom pasa. 

Program rođendana

voditeljica Monika Mihajlović

- predstavljanje Udruge Indigo
- rezanje torte
- nagradna tombola

GLAZBENI PROGRAM:
Škola pjevanja Husar&Tomčić
Ines Mlinarić Stakić
The A! 

- domjenak

29.09.2016. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh