« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
HUMANITARNO

Humanitarna akcija Norin prvi korak - 2018

Pozivamo sugrađane da kupnjom ulaznica za predstavu Tri praščića, selidba na Jadran pomognu Nori kako bi jednoga dana samostalno zakoračila u život

Norin prvi korak - 2018
Norin prvi korak - 2018 (Arhiva)
Više o

humanitarna akcija

,

Norin prvi korak

Centar za kulturu Trešnjevka i Kazalište La La Land uključili su se u humanitarnu akciju NORIN PRVI KORAK - 2018  za  pomoć petogodišnjoj djevojčici Nori koja boluje od cerebralne paralize.  

U tu su svrhu upriličili predstavu Tri praščića, selidba na Jadran koja će se održati u ponedjeljak, 17. 12. 2018. u 18.00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka. Cijena ulaznice za predstavu je 40 kuna, a mogu se kupiti od 10 do 14 sati i od 17 do 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka.

Pozivamo sugrađane da kupnjom ulaznica za predstavu Tri praščića, selidba na Jadran pomognu Nori kako bi jednoga dana samostalno zakoračila u život i ispunila svoju najveću želju - biti kao sva ostala djecaigrati se s loptom i penjati na tobogan.

NORIN PRVI KORAK - 2018 naziv je humanitarne akcije za (re)habilitaciju petogodišnje djevojčice Nore iz Zagreba na skupom robotskom uređaju Lokomatu. Nori je dijagnosticirana spastična cerebralna paraliza, a robotskom neurorehabilitacijom pruža joj se mogućnost samostalnog sjedenja i kretnja bez pomoći drugih. Obitelj je humanitarnu akciju pokrenula 19.11. 2018. i traje do 16. 2. 2019. godine. Ova terapija je preveliki izdatak za roditelje, stoga je u tu svrhu otvoren žiro račun i pokrenuta humanitarna akcija za prikupljanje novčanih sredstava.

- Nažalost, u današnje vrijeme bez pomoći drugih dobrih ljudi i organiziranja humanitarne akcije jednostavno nisam u mogućnosti podmiriti preporučenu rehabilitaciju za kćer koja je toliko željna činiti nešto što i druga djeca čine, a to je samostalno hodati- riječi su Norinog oca, Denisa Kuserbanja.

12.12.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh