« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
EP VATERPOLO

Hrvatska na otvaranju prvenstva svladala Rumunjsku 10:7

Naši su reprezentativci dobro igrali u obrani kojom je dominirao vratar Josip Pavić sa 12 obrana i odlično koristili prednost igrača više

Fotografija vijesti
Više o

Ratko Rudić

,

EP vaterpolo

,

hrvatska vaterpolo reprezentacija

U susretu odigranom na plivalištu Pietera van den Hoogenbanda Hrvatska je u prvom kolu skupine B europskog vaterpolskog prvenstva svladala Rumunjsku sa 10:7, javlja Hina.

Hrvatski vaterpolisti pobjedom su startali u obranu naslova europskog prvaka kojega su osvojili 2010. u Zagrebu. Prema očekivanju, izabanici Ratka Rudića su bez problema svladali Rumunjsku.

Istina, u četvrtoj četvrtini, nakon vodstva Hrvatske 8:4, Rumunji su preko Georgescua i Kadara smanjili na 8:7, ali je završnica opet pripala našim reprezentativcima koji su zgodicima Jokovića i Burića očekivano slavili.

Naši su reprezentativci dobro igrali u obrani kojom je dominirao vratar Josip Pavić sa 12 obrana i odlično koristili prednost igrača više postigavši sedam golova iz 12 prigoda.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra već u utorak protiv Crne Gore. Nakon dana odmora u četvrtak slijedi dvoboj protiv Srbije, u subotu će im suparnik biti Njemačka, a sljedeći ponedjeljak Španjolska. Pobjednik skupine izborit će direktan plasman u polufinale, dok drugo i treće mjesto vodi u četvrtfinale.

16.01.2012. 17:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh