« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Horoskop zaljubljenosti - prvi znaci da nestaje

Horoskop detaljno opisuje karakter svakog pojedinog znaka zodijaka, tako da nije toliko teško shvatiti da je vašem partneru zaljubljenost isparila...

Kako prepoznati da je zaljubljenost nepovratno nestala
Kako prepoznati da je zaljubljenost nepovratno nestala (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

zaljubljenost

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi zaljubljenosti

Ovan - lagano se udaljava bez svađe, polako nestaje iz veze i više ne dijeli s vama detalje iz života. Vrlo netipično ponašanje za ovaj znak koje je lako primijetiti.

Bik - pokušava prikazati život puno boljim nego što jest, a znat ćete koliko je nesretan po intenzitetu preuređivanja, objavljivanja zajedničkih fotki i sličnog... i opet, čudno za njega.

Blizanci - plaču, svađaju se i divljaju jer ne mogu riješiti problem u svojoj glavi, pa kad vidite da pripadnik ovog znaka prenosi nezadovoljstvo na sve oko sebe, znate koliko je sati

Rak - smeta ga sve na ovom svijetu, klasično pasivno-agresivno ponašanje i prigovaranje jasno daje do znanja da je ljubav gotova.

Lav - naravno da će prvo biti ludo agresivni, nakon toga će se pomiriti, a problem se manifestira gubitkom samopouzdanja.

Djevica - zakopat će se do grla u aktivnosti koje će im odvratiti pažnju od stvarnog problema, a najbolji je znak paranoidnost.

Vaga - opsesija poslom nije nešto što Vage rade pri zdravoj pameti, kad se bacaju na nešto svim svojim bićem, a nije ljubav, znači da je nestala.

Škorpion - sve što nije vezano uz problem postaje cirkus, emocije jednostavno kuljaju iz njih kad u ljubavi nešto ne štima.

Ili će odbijati povezati se s vama ili će luditi zbog stvari koje uopće nisu povezane s problemom. Škorpion je najintenzivniji znak zodijaka, a kada su potajno nesretni u vezi, oni neće dugo moći tako funkcionirati. Njihove emocije provalit će iz njih vrlo brzo. 

Strijelac - nagli ispadi ljutnje bez razloga, pasivno-agresivno podbadanje za svaku sitnicu, a sve garnirano uz neprimjerene šale... kad to primijetite, znajte da mu je dosta.

Jarac - kad nestane zaljubljenost, postaje još veći control freak nego što inače jest, ma koliko se to činilo nemogućim.

Vodenjak - kad ga krene, znate da nešto nije u redu, jer nesreća u vezi tjera ga da ubaci u najveću brzinu i radi kao lud, štoviše, i uspijeva u tome. 

Ribe - kad požele na put oko svijeta kako bi ga malo vidjeli, može vam biti jasno da za vas nema više mjesta u njihovom srcu. 

19.08.2017. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh