« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
LOOL

Horoskop za šopingoholičare

Kako predstavnici horoskopskih znakova reagiraju u šopingu i koje su im dobre, a koje loše strane

Kako se horoskopski znakovi ponašaju u shoppingu
Kako se horoskopski znakovi ponašaju u shoppingu (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

šoping

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je lovac koji traži svoj plijen od police do police, bez obzira kupuje li hranu ili odjeću. Zna točno što traži i ne odustaje dok ne pronađe, a najviše voli kupovati sam jer ga drugi ljudi samo ometaju i idu mu na živce. Da obiđe više trgovina, više bi uštedio.

Bik je u šopingu, kao i u ostalim stvarima u životu prije svega praktičan pa traži pravu vrijednost za svoj novac i ne odstupa od zadanog limita koji si je sam postavio. Naravno, zbog toga se voli cjenkati. Propuste rade zbog tvrdoglavosti jer ne žele kupiti ništa osim onoga što je sam zacrtao.

Blizanci su nestrpljivi i u šopingu, i najradije bi odmah kupili ono što žele po super cijeni i otišli dalje. Njima je u šopingu potrbeno društvo koje će im pomoći dovoljno dugo zadržati pažnju na stvarima koje žele kupiti, jer im je lako odvući pažnju. Kad nestrpljenje prevlada, kupit će bilo što samo da se riješe obaveze.

Rak mora biti raspoložen za šoping, pa ako primjerice ode gladan u trgovinu potrošit će sve što ima u džepu. No, i oni znaju za tu svoju lošu osobinu pa izbjegavaju odlaziti u šoping. Uz to, ne kupuju planski i redovito troše više nego što bi bilo dobro za njihov džep.

Lav obožava šoping, kupovali za sebe ili za druge, opušteni su i to im ne predstavlja nikakav napor. Kako često nemaju novaca za ono što stvarno žele, kupovat će si male utješne poklone kako bi nadomjestili luksuzne stvari za koje misle da su precijenjene.

Djevica traži samo najkvalitetniju robu, a problemi nastaju ako si to ne mogu priuštiti. Detalji su im jako važni, tako da će deklaraciju pročitati nekoliko puta. Kako su previše izbirljive, nakon kupovine često razbijaju glavu pitanjima jesu li napravili dobar odabir.

Vaga se u šopingu oslanja na svoj ukus, pa će obično i kupiti ono što im se jako sviđa. Problem je u tome što, ako su u šoping otišli sami, najčešće završe s previše stvari, pa im nije loše praviti društvo kako bi ih se obuzdalo.

Škorpion je u šopingu kao tornado - ne ide mjesecima, a zatim u jednom danu kupi sve što je mogao u tom periodu. Kupuju isključivo u okviru sredstava koje imaju, jer su im rate noćna mora.

Strijelac će obići sve trgovine koje misli da imaju nešto za njega, tako da šoping s njima traje i traje. Često im stvari na policama odvuku pažnju pa zaborave po što su zapravo došli, tako da u mladim danima nakupuju svega i svačega, no ipak se s godinama počinju obuzdavati.

Jarac ima određen limit i preko njega ne ide ni u ludilu, a prije šopinga je obavezno surfanje i provjeravanje cijena, kao i kozultacije s ekipom isplati li se nešto ili ne. Potrošit će i više ako misle da je nešto kvalitetno, no nikad neće kupiti ono što im se jako sviđa ako misle da nije dovoljno praktično.

Vodenjak nema živaca za razgledavanje kako bi pronašao ono što mu se sviđa, tako da je idealan scenario kad idu sami u šoping, jer bi se inače lako posvađali s partnerom. Kupuju impulzivno, a obožavaju sve to obaviti na internetu, ako je ikako moguće.

Ribe nikad nemaju plan kupovine, obožavaju prošetati trgovinama i naletjeti na ono što će im se svidjeti. Novac pritom ne gledaju kao ograničenje jer će kupiti ono što žele po svaku cijenu. Ponekad tako nalete na nešto nekvalitetno, pa se osjećaju izigranim. 

22.02.2014. 15:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh