« Horoskop
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
OD OVNA DO RIBA

Horoskop za kockare

Horoskopski znaci razlikuju se po raznim stvarima, a omiljene hazardne igre su jedna od njih

Kakav vam je horoskop za igre na sreću
Kakav vam je horoskop za igre na sreću (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

astrologija

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

igre na sreću

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

zodijak

Homo ludens je u svima nama, a koje nam igre na sreću najbolje leže može se provjeriti i horoskopom. 

Stoga, pogledajte što je vašem znaku izazov, a što porok i poslušajte savjete koji bi vas mogli spasiti bijede, što mogućom zaradom, što izbjegavanjem gubitka.

Ovan

Ovan vidi igre kao izazov, želi pobijediti bez obzira na sve, pa često i riskira. Kladionice su omiljena mjesta za izlazak. Instikt donosi stvaran novac u pokeru, no ako niste u dodiru s unutarnjim glasićem, držite se monopolyja, tamo ste car.

Bik

Rulet ili karte, sreća je na vašoj strani, makar preferirate kuglice koje plešu. No, vaša konzervativna narav ne dozvoljava vam da zaglibite. Što god bilo, samo da je individualna igra i vi ste na konju.

Blizanci

Smišljanje igara vam je glavna zabava, no ipak kockarske verzije jednostavno nisu za vas jer nemate dovoljno strpljenja. Slot mašine, s druge strane, idealan su medij za slijevanje novaca uz vaš džep. Uz to, kvizovi i igre inteligencije su ono u čemu se najbolje snalazite.

Rak

Sreća vas pogađa kad se opustite i poslušate mali glasić koji vam govori brojeve, pa je kazino sjajno mjesto za vas. Ipak, malo ste previše ležerni za igre koje zahtijevaju razmišljanje, radije svratite do kladionice i odigrajte na osjećaj.

Lav

Kako baš morate uvijek pobijediti, za vas su najbolje igre u dvoje, tipa ajnca - vi i djelitelj sami za stolom. Vaš hipnotički pogled bit će dovoljan da stol napustite s više novaca nego što ste imali prije.

Djevica

Sve od križaljki do računalnih igrica je dobar odabir, kao i šah. No, vaša slonovska memorija jednako tako može biti uteg na vašoj strani za stolom za ajnc.

Vaga

Društvene igre su vaša omiljena zabava, tako da su tombole i bingo izmislili upravo za Djevice. Sve što je na javnom mjestu vas privlači, pa ćete sigurno u luna parku osvojiti svašta. 

Škorpion

Novac vam je samo dodatni motiv jer vas i strast za igrom dovoljno goni. Kombinirano s vašim psihološkim, pa i parapsihološkim moćima, kartaške igre su idealno mjesto za zadovoljavanje potreba i zaradu.

Strijelac

Sreća vam sjedi na ramenu, a ono što vam donosi gubitke je nestrpljivost. Kvizovi su OK ako se može zaraditi, no pravo mjesto za vas je kockarski stol - kockice jednostavno odskaču upravo onako kako vama treba.

Jarac

Praktični i metodični kakvi već jeste, sigurno ćete napraviti dobitnu kombinaciju loto brojeva nakon duge analize, a i nećete zaboraviti uplatiti baš kad će ti brojevi biti izvučeni.

Vodenjak

Problem s igrama je činjenica da vam brzo dosade, a jedini način dobitka je da poslušate nepredvidivi Uran i napravite nešto sumanuto - dobitak stiže brzinom munje. Sve što ima veze s računalima i telefonima je vaše igralište gdje ne možete izgubiti.

Ribe

Poroci su vam tako i tako srednje ime, a trikove sipate iz rukava, pa su kartaške igre ono u čemu imate najviše uspjeha. Također, muzičke igre i kvizovi tog tipa izvući će maksimum iz vas, a vi maksimalan iznos od organizatora.

12.03.2013. 14:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh