« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Horoskop seksualnih želja, nada i prakse

Ako vjerujete u astrologiju već znate da vaš horoskopski znak govori puno o vama... uključujući i ono što vam se sviđa u krevetu

Što vaš znak voli u seksu?
Što vaš znak voli u seksu? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Horoskop o vama govori jako puno, a nije loše znati možda i najvažnije - kakav je vaš (ili onaj potencijalnog partnera) znak u krevetu i što ga uzbuđuje, pali, spušta... 

Astrologinja magazina Allure Aliza Kelly Faragher napisala je vrlo detaljni i sveobuhvatni seksualni vodič za svaki od 12 znakova zodijaka, u koji je uključila i vrlo korisne činjenice o tome gdje su erogene zone pojedinog znaka i koje su njihove omiljene poze.

"Dok neki znakovi preferiraju sporiji, senzualniji pristup zavođenju (Bik, Rak), drugi se totalno uzbude čim im dirnete kosu i oni bi "sad i odmah" (Ovan, Škorpion). Neki znakovi oslobađaju svoje najdublje želje u sigurnosti spavaće sobe s navučenim zastorima (Djevica, Jarac), dok su drugi i više nego voljni čim postavite pitanje: "A zašto to ne učinimo negdje vani?" (Strijelac i Vodenjak). Naravno, neki znakovi koriste seks kao priliku da predstave njihovu nevjerojatnu izvedbenu svestranost (Lav, Blizanci), dok drugi koriste vođenje ljubavi za istraživanje erotskog sklada (Vaga, Ribe)", piše Faragher u uvodu.

Ovan

Ovan je prvi znak zodijaka, a ovi vatreni rogovi poznati su po brzom, intenzivnom pristupu životu. Nije iznenađenje da se, kada je riječ o seksu, okreću impulzivnim, velikim eksplozijama strasti koje oba partnera ostavljaju u čudu: "Što se, dovraga, upravo dogodilo?" - na dobar način. Ovnovi su uvijek za izazov, a iako im predigra nije jača strana, nikad ne propuštaju priliku da preuzmu inicijativu u seksu. 

Ovom vatrenom znaku, kojem gaćice spadaju same od sebe i velemajstor je plovidbe pod suknjom, nije strano prasnuti se na brzaka na nekom neobičnom mjestu, zato se nemojte iznenaditi ako vam pripadnik ili pripadnica ovog znaka predloži malo eksperimentiranja izvan spavaće sobe.

Ovan vlada glavom, stoga slobodno pitajte svog partnera je li za malo milovanja kose, češkanja po tjemenu i povlačenja za rep - velike su šanse da će odgovor biti i više nego zainteresirano "da!!!".

Zvijezde ovim ratnicima vruće krvi preporučuju malo istraživanja igre od pozadi: Ta seksi životinjska poza je savršena za improvizirane plesove i iznenadne erupcije želje.

Seksi horoskop za sve znakove zodijaka pročitajte na portalu Gentleman.hr

28.10.2017. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh