« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
COOL

Horoskop - kako znakovi rješavaju probleme

Horoskop pokazuje da je Djevicama rješavanje problema svakodnevna rutina, a čudesno je kako inače emotivni Škorpion hladno i učinkovito pristupa tome

Kako se znakovi horoskopa nose s problemima
Kako se znakovi horoskopa nose s problemima (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

rješavanje problema

,

zodijak

,

znakovi horoskopa

Ovan se bez čekanja baca na rješavanje problema, što je potpuno u skladu s njegovom nestrpljivom priodom - drugačije ne znaju. Maksimalan angažman se podrazumijeva, no ponekad ne nalaze pravo rješenje pa doslovno udaraju glavom u zid dok problem ne nestane, barem po njihovom mišljenju.

Bik maestralno ignorira probleme, misleći da zapravo racionalno sagledava situaciju. Strpljenje im je jača strana, što njihovoj okolini često nije, a uvijek traže ono rješenje koje će imati najmanje posljedice za njih.

Blizanci će jako brzo poluditi zbog problema, no jednako tako brzo će se i smiriti i uvjeriti sami sebe da baš i nema smisla gubiti živce zbog nečega. Na početku će svima objasniti u čemu je stvar i saslušati savjete, ali će na kraju uvijek čekati da se sve samo riješi.

Rak će svaki problem shvatiti osobno, čak i kad to nije slučaj, jer se ne može lako distancirati od problema. To, naravno, otežava pronalaženje rješenja, pa možete očekivati i tugu i besane noći, a kako su patnici po prirodi, to može potrajati. 

Lav prvo urla na sve oko sebe, postaje ljut na cijeli svijet i prebacuje krivnju gdje stigne. No, kad prođe ta faza, aktivno se baca na analizu i izradu plana rješavanja problema, a nakon što ga riješe mogu se ponovno pojaviti pred ljudima u punom sjaju. 

Djevica rješava probleme po navici, jer im njihovo analitički um jednostavno radi na taj način, pa imaju već razvijen cijeli mehanizam rješavanja teških situacija. Možete biti sto posto sigurni da će uvijek napraviti po svom. 

Vaga će od svakog problema napraviti cijelu filozofiju, analizirati do beskonačnosti i postavljati probne teorije za pronalazak rješenja, a to će uključiti i čitavu njihovu okolinu od koje očekuje savjete. Ipak, kad se problem riješi, naučit će životnu lekciju i neće ponoviti iste greške. 

Škorpion, za divno čudo, na pojavu problema ne reagira burno, kao inače u životu, već vrlo promišljeno promatra razvoj situacije kako bi pronašao odgovornog. Jao si ga onom za koga zaključi da je uzrok problema, a ako je to ipak on sam, mirno će riješiti problem i nastaviti dalje kao da ništa nije ni bilo. 

Strijelac će postupiti slično kao i Vaga, analizirajući situaciju do besmisla, bespotrebno trošeći energiju kako bi shvatio tko je sve i zašto uključen u problem. Na kraju će prespavati, naći put do rješenja i prestati kriviti sami sebe. 

Jarac uvijek gleda kako da se što prije izvuče iz problema, jer problemi su toliko veliki koliko ga dugo muče. Kako nije pretjerano strpljiv u takvim pitanjima, napravit će sve da se problem riješi što prije i osigurati se da se slična situacija više ne može ponoviti. 

Vodenjak uvijek traži pozitivnu stranu u svemu, pa tako i u problemima, bez obzira vjerovali u to ili ne. Probleme će ili zadržati za sebe ili ih priznati samo nekom najbližem, a čim ih riješe odmah će ih zaboraviti kako bi mogli krenuti dalje. 

Ribe imaju dovoljno hrabrosti uhvatiti se u koštac sa svim životnim problemima, no kako su i inače preosjetljive, sve će ih to prilično pogoditi. Ipak, uspijevaju ostaviti sve osjećaje iza sebe dok ne riješe problem, ali će ga zato pamtiti do kraja života. 

12.04.2014. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh