« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TEŠKE OZLJEDE

Hokejaš Medveščaka Zvonimir Lovrenčić pretučen u Zagrebu

Zvonimir Lovrenčić je u centru Zagreba napadnut noćas oko 03.00 sata, čeka ga operacija

Hokejaši Medveščaka
Hokejaši Medveščaka (Ronald Gorsic / CROPIX)
Više o

Medveščak

,

hokej

,

pretukli mladića

,

Zvonimir Lovrenčić

Hokejaš zagrebačkog Medveščaka 19-godišnji Zvonimir Lovrenčić brutalno je noćas pretučen u središtu Zagreba, u Kačićevoj ulici, te je sa teškim ozljedama glave prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje će biti operiran, doznaje se u hokejaškom klubu Medveščak.

Mladi hokejaš napadnut je noćas oko 03.00 sata, a u policiji zasad nemaju pojedinosti o napadaču. Od glasnogovornika Medveščaka Ranka Vučinića doznaje se da je Lovrenčić u napadu teško ozlijeđen, te da je zadobio težak potres mozga i ozbiljnu ozljedu čeljusti, zbog čega će najvjerojatnije već danas biti operiran.

Glasnogovornik Vučinić kazao je da sa pretučenim Lovrenčićem još nitko iz kluba nije uspio razgovarati zbog njegovih ozbiljnih ozljeda. U policiji kažu da je Lovrenčić zadobio ozljede na neutvrđen način.

Neslužbeno se doznaje da je Lovrenčić teško ozlijeđen u blizini kafića "Tim", gdje je policija danas obavila očevid. Također, prema neslužbenim informacijama Lovrenčić se je u društvu dvoje prijatelja i prijateljice vraćao kući kada su ga napala trojica nasilnika.(hina/metro-portal)

05.12.2010. 14:39:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh