« Stanovanje
objavljeno prije 16 godina

Hit zime 2009. - Paco Rabanne kamini Sabana

Paco Rabanne
Paco Rabanne
Više o

Paco Rebanne

,

Sabana

,

Comercial Esteller

,

Bordelet

Želite li osvojiti nekoga mirisom, kupite mu nešto od Paca Rabannea, rekla je prije nekoliko godina jedna poznata glumica. Parfemi ovog velikog dizajnera osvojili su ‘na prvu’ mnoge, a vjerojatno je zbog toga vijest da je Rabanne dizajnirao nešto za dom tako jako odjeknula u svijetu.

Riječ je kolekciji kamina naziva Sabana koje je dizajner osmislio za tvrtku Bordelet, a koja će bez sumnje biti veliki hit zime 2009. Kolekcija je inspirirana afričkim životinjama, a sadrži tri različita modela: Žirafu, Zebru i Tigra.

Slavni dizajner osmislio je za tvrtku Bordelet kolekciju kamina nazvanu  Sabana koja je inspirirana afričkim životinjama, a sadrži tri različita modela: Žirafu, Zebru i Tigra. ‘Ova profinjena kolekcija spoj je najboljeg od onog što nam nudi životinjski print. Jako sam sretan što sam dobio priliku koketirati s dizajnom interijera. Bilo je to neponovljivo iskustvo’, kaže Rabanne.

- Ova profinjena kolekcija spoj je najboljeg od onog što nam nudi životinjski print. Jako sam sretan što sam dobio priliku koketirati s dizajnom interijera - kaže čovjek koji je bio jedan od najutjecajnijih dizajnera modno raznolikih šezdesetih, a koji je osvojio cijeli svijet napravivši kostim iz filma Barbarella koji se i danas smatra jednim od najseksepilnijih ikada viđenih na filmu.

Kamini iz kolekcije Sabana trenutno se mogu kupiti samo u Španjolskoj i to posredstvom tvrtke Comercial Esteller, zastupnika i distributera tvrtke Bordelet.

Piše: Piše: Iva Novak
18.07.2008. 19:50:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh