Metro-portal.hr

objavljeno 18.07.2008. 19:50:30

Hit zime 2009. - Paco Rabanne kamini Sabana

Paco Rabanne
Paco Rabanne

Želite li osvojiti nekoga mirisom, kupite mu nešto od Paca Rabannea, rekla je prije nekoliko godina jedna poznata glumica. Parfemi ovog velikog dizajnera osvojili su ‘na prvu’ mnoge, a vjerojatno je zbog toga vijest da je Rabanne dizajnirao nešto za dom tako jako odjeknula u svijetu.

Riječ je kolekciji kamina naziva Sabana koje je dizajner osmislio za tvrtku Bordelet, a koja će bez sumnje biti veliki hit zime 2009. Kolekcija je inspirirana afričkim životinjama, a sadrži tri različita modela: Žirafu, Zebru i Tigra.

Slavni dizajner osmislio je za tvrtku Bordelet kolekciju kamina nazvanu  Sabana koja je inspirirana afričkim životinjama, a sadrži tri različita modela: Žirafu, Zebru i Tigra. ‘Ova profinjena kolekcija spoj je najboljeg od onog što nam nudi životinjski print. Jako sam sretan što sam dobio priliku koketirati s dizajnom interijera. Bilo je to neponovljivo iskustvo’, kaže Rabanne.

- Ova profinjena kolekcija spoj je najboljeg od onog što nam nudi životinjski print. Jako sam sretan što sam dobio priliku koketirati s dizajnom interijera - kaže čovjek koji je bio jedan od najutjecajnijih dizajnera modno raznolikih šezdesetih, a koji je osvojio cijeli svijet napravivši kostim iz filma Barbarella koji se i danas smatra jednim od najseksepilnijih ikada viđenih na filmu.

Kamini iz kolekcije Sabana trenutno se mogu kupiti samo u Španjolskoj i to posredstvom tvrtke Comercial Esteller, zastupnika i distributera tvrtke Bordelet.

Piše: Piše: Iva Novak
18.07.2008. 19:50:30
http://metro-portal.hr/hit-zime-2009-paco-rabanne-kamini-sabana/10012/