« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
KUŠ, BEDACI!

HDZ protiv ulice Milana Mladenovića

Klub zastupnika HDZ-a protivi se imenovanju ulice u Zagrebu po preminulom frontmenu EKV Milanu Mladenoviću, rođenom Zagrepčaninu

Hoćemo ulicu Milana Mladenovića u Zagrebu!
Hoćemo ulicu Milana Mladenovića u Zagrebu! (Arhiva)
Više o

HDZ

,

ime ulice

,

Milan Mladenović

,

ulica u Zagrebu

Klub zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini sutra će na sjednici zatražiti odgodu točke o imenovanju ulice Milana Mladenovića u Jakuševcu s prozirnom izlikom da je tek 19. studenoga tematska sjednica Odbora za imenovanja ulica i naselja.

Na toj bi se sjednici trebalo utvrditi tko, kako i na koji način može dobiti ulicu u Zagrebu. Predsjednica kluba zastupnika HDZ-a Margareta Mađerić usput je dodala kako HDZ ne želi da Milan Mladenović dobije ulicu u Zagrebu.

Obrazloženje je van svake pameti i pokazuje da gospođa Mađerić očito ne zna u kojem gradu živi, iako se u njemu rodila. Kako je u vrijeme kad je Milan Mladenović s EKV harao bivšom Jugoslavijom, a naročito u Zagrebu gdje je bio uvijek bolje primljen nego u Beogradu, mlada gospođa Mađerić bila u nižim razredima osnovne škole, možda i ne čudi.

Na stranu to što prijedlog dolazi od Bandića, koji je valjda jedina osoba koja može predložiti tako nešto i istovremeno dovesti Thompsona na Trg bana Jelačića, kad na njemu nema ogromne šatorske birtije, treba ga podržati. 

Nadamo se da će ostatak gradske skupštine pokazati malo više mozga od HDZ-ove perjanice.

Evo spota za jednu od najljepših pjesama:



24.10.2012. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh