« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina
SVE OD SEBE

Goran Prpić: Idemo meč po meč do tri pobjede

Uoči Davis Cup susreta protiv Srbije, hrvatski tenisači i izbornik Goran Prpić su optimistični

Davis Cup Hrvatska Srbija
Davis Cup Hrvatska Srbija (Feđa Klarić/Cropix)
Više o

Marin Čilić

,

Novak Đoković

,

Davis Cup

,

Ivan Ljubičić

,

Weight Watchers

,

atrij &TD-a

Hrvatski izbornik Davis Cup reprezentacije Goran Prpić i njegov srbijanski kolega Bogdan Obradović izjavili su da ovog vikenda očekuju pobjede svojih reprezentacija. Prpić je istaknuo kako činjenica da će prvi meč igrati Ljubičić, a ne Čilić ne remeti plan hrvatske reprezentacije.

"Idemo meč po meč do tri pobjede koliko nam je potrebno za ukupnu pobjedu reprezentacije", kazao je Prpić.

Obradović je istaknuo da srbijanskoj reprezentaciji odgovara što će prvi meč igrati Novak Đoković protiv Ivana Ljubičića. "U tom meču očekujem Đokovićevu pobjedu, a dat ćemo sve od sebe za ukupnu pobjedu", kazao je Obradović.

Ljubičić je istaknuo da je Đoković trenutačno u boljoj formi od njega ali to u Davis Cup mečevima ne mora biti presudno. "Pružit ću sve od sebe kako bi pobijedio Đokovića, kojeg sam pobijedio u posljednjem međusobnom meču. Ako upišem pobjedu to će biti važno za hrvatsku reprezentaciju, a ako ne uspijem neće se moći reći da sam bio favorit", kazao je Ljubičić.

S druge strane, i Đoković vjeruje u svoj trijumf protiv Ljubičića. Pri tomu Đoković ističe kako Ljubičić ima golemo iskustvo, posebice u Davis Cup mečevima te da je njegov povratak u hrvatsku reprezentaciju od velike važnosti za domaćine, a osim toga i publika će davati poticaja Ljubičiću.

Marin Čilić je istaknuo kako očekuje da će u Spaladium Areni, gdje će se igrati ovaj meč, biti dosta navijača iz Hercegovine. "To će mi dati pozitivan dojam da pružim više od 100 posto u svojoj igri", dodao je Čilić. Prvi hrvatski reket je također rekao da je ovu sezonu počeo fenomenalno, onda je uslijedila kriza, ali da se sada vraća u formu. "Igranje za reprezentaciju može mi pomoći", kazao je Čilić. (hina/metro-portal)

08.07.2010. 16:17:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh