« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
POVRATAK

Goran Ivanišević potvrdio nastup na ATP turniru Zagreb Indoors

Unatoč ozljedi zadnje lože i virozi Ivanišević će zaigrati na zagrebačkom ATP turniru u konkurenciji parova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Admir Buljubašić/Cropix)
Više o

Marin Čilić

,

PBZ Zagreb Indoors

,

Goran Ivanišević

Goran Ivanišević potvrdio je nastup na ATP turniru PBZ Zagreb Indoors, a Marin Čilić je kao branitelj naslova slobodan u prvom kolu, prenosi Hina. 

Čilić u 2. kolu čeka boljega iz dvoboja Rusa Igora Kunjicina i Čeha Jaroslava Pospišila, dok su glavnom ždrijebu turnira još šestorica hrvatskih tenisača. Dvostruki pobjednik Ivan Ljubičić je kao drugi nositelj također slobodan u 1. kolu, te čeka pobjednika susreta Ive Karlovića i Nijemca Daniela Brandsa. Ivan Dodig će u 1. kolu igrati sa šestim nositeljem Španjolcem Marcelom Granollersom, Nikola Mektić de na osmog nositelja Nijemca Michaela Berrera, a i Franko Škugor će za protivnika imati njemačkog tenisača - Floriana Mayera. Antonio Veić jedini još ne zna protivnika jer će se susreti s kvalifikantom.

Treći i četvrti nositelj turnira Španjolac Guillermo Garcia Lopez i Francuz Richerad Gasquet također su slobodni u 1. kolu.

Posebna atrakcija turnira bit će nastup wimbledonskog pobjednika Gorana Ivaniševića, koji će opet zaigrati na jednom ATP turniru, i to s Čilićem u parovima.

"Ništa se nije poboljšalo, noga me i dalje boli, ali nije bitno. Do utorka će bol popustiti", rekao je Ivanišević, čiji se povratnički nastup u parovima očekuje u utorak. U subotu i nedjelju su na rasporedu kvalifikacije, a glavni turnir počinje u ponedjeljak.

29.01.2011. 17:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh