« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
WOW!

Golišavi modeli u kampanji za udrugu S-PAS

Modeli nisu profesionalni manekeni nego pravi vlasnici pasa, dečki iz Zagreba, sa svojim kućnim ljubimcima ili s psićima iz azila koji traže dom.

Kalendar za ljubitelj(ic)e pasa
Kalendar za ljubitelj(ic)e pasa (WoffWoff)
Više o

kalendar

,

azil za pse

,

udomljavanje pasa

,

Udruga S-PAS

U prodaju je službeno pušten „ženski kalendar" PASSiON u kojemu su modeli golišavi muškarci, a dio prihoda donirat će se Udruzi S-PAS iz Zagreba, koja udomljuje i skrbi za napuštene životinje.

Modeli nisu profesionalni manekeni nego pravi vlasnici pasa, dečki iz Zagreba, sa svojim kućnim ljubimcima ili s psićima iz azila koji traže dom. Svi modeli volontiraju kako bi doprinijeli humanitarnom cilju projekta.

Kampanju je pokrenula vlasnica hrvatskog branda ručno rađenih ortopedskih Bean Bag kreveta za pse i mačke Woff Woff koja želi pokazati da svi mogu pomoći, da ne moraju uvijek slavni poticati na pomaganje, već da to može učiniti svaki ljubitelj životinja. Fotografije su prirodne, prikazuju prave ljude i pravu ljubav između psa i vlasnika.

Projekt je jedinstven i jer spaja humor s plemenitom svrhom. Naime, kalendar na šaljivi način želi stvoriti alternativu već izlizanim kalendarima s ženskim golišavim fotografijama u raznim radionicama.

„S prijateljicama sam se šalila na račun kalendara u primjerice automehaničarskim radionicama te kako i mi volimo pogledati lijepo muško tijelo, a za nas nema takvih kalendara! Odlučila sam napraviti jedan takav, koji će i mene i druge žene nasmijati i razveseliti svaki mjesec kada okrenemo list na kalendaru iduće godine!" izjavila je autorica projekta i vlasnica branda Woff Woff Morana Barbara Lučić.

Kalendar je osmišljen kao idealan poklon za nadolazeće blagdane. Kupuju ga žene, ali i muškarci kao poklon svojim djevojkama, suprugama, sestrama i prijateljicama.

Kalendar se može kupiti putem web trgovine na adresi: www.woff-woff.com/hr po cijeni od 70kn, a može se i naručiti putem maila woff@woff-woff.com i na Facebook stranici www.facebook.com/woffwoffcom.

Pozivamo sve medije i ljubitelje životinja da podrže projekt! 

07.12.2018. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh