« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
DOĐITE

Genijalan doček Nove godine u kinu Tuškanac

U filmskom dijelu večeri dvije su kultne američke komedije: Pačja juha, vrhunac karijere braće Marx, te oduševljavajući i uvijek osvježavajući uradak Woodyja Allena Ljubav i smrt

Sjajni filmovi i odlična klopa
Sjajni filmovi i odlična klopa (Arhiva)
Više o

kino Tuškanac

,

doček Nove godine

I na kraju ove ostarjele godine, kao i prethodne četiri, u kinu Tuškanac dočekuje se Novu godinu. Podsjećamo stoga sve da se za ovu svečanu petu obljetnicu obnove dočeka Nove u kinu nalazimo na istom starom mjestu, u starom dobrom kinu na početku tuškanačke šume.

Nadamo se susretu u još boljoj atmosferi s odličnim filmovima, sjajnom glazbom i dobrom hranom te čestitarskim pjenušcem.

U filmskom dijelu večeri dvije su kultne američke komedije: Pačja juha, vrhunac karijere braće Marx, te oduševljavajući i uvijek osvježavajući uradak Woodyja Allena Ljubav i smrt.

Tu će celuloidnu svečanost primjereno i premijerno kulinarski začiniti ekipa udruge Okus doma koja će nam pripremiti delicije bliskoistočno-afričke kuhinje. Kušat ćemo tako zanimljiva nam jela iz tih pomalo egzotičnih zemalja, ali uz i dobro nam poznate makovnjače, orahnjače i ostale domaće blagdanske šarene kolačiće i to uz birano vino, pivo, ponoćni pjenušac te obilje filmske glazbe u svim prostorima kina, a sve to za, malo je reći, povoljnu cijenu ulaznice.

Dolazak u kino predviđen je od 20:30, a prva je projekcija u 21:30.  Ulaznica, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kina Tuškanac do 23. prosinca 2015.

Karte će se moći kupiti i 28., 29. i 30. prosinca od 10 do 17 sati u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina.

Za sve upite otvoreni su telefoni 4834 039 i 4848 771, te mobilni 091 4783700.

Zajamčeni filmski program novogodišnje noći:

21:30 Pačja juha (Duck Soup, 1933.);

r: Leo McCarey; sc: Bert Kalmar, Harry Ruby, komedija, 68 min

Uloge: Groucho Marx, Harpo Marx, Chico Marx, Zeppo Marx

00:30 Ljubav i smrt (Love and Death, 1975.);

r/sc: Woody Allen komedija, 85 min

Uloge: Woody Allen, Diane Keaton, Jessica Harper, Olga Georges-Picot

29.12.2015. 14:26:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh