« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ODLIČNO!

Fluorescentni prsluci za siguran put djece u školu

U fluorescentnim prslucima sa simpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvi doprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima

Besplatni fluorescentni prsluci za prvašiće!
Besplatni fluorescentni prsluci za prvašiće! (Arhiva)
Više o

školarci

,

Goodyear

,

fluorescentni prsluci

,

đaci

U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu te će se početkom ove školske godine opet pobrinuti za njihovu bolju vidljivost.

Stoga Goodyear poziva vrtiće, škole, klubove i druge ustanove da do 30. 09. 2016. 1 na elektroničku adresu public_relations@goodyear.com pošalju svoju prijavu zajedno s podacima i tako besplatno naruče fluorescentne prsluke za skupine mlađih školaraca ili predškolske djece.

Za isporuku prsluka u poruci navedite naziv i adresu škole, vrtića ili ime pojedinca
te kontaktnu osobu i željenu količinu prsluka.

U fluorescentnim prslucima sa simpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvi doprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima.
U sklopu projekta Za sigurnost djece u Goodyearu su već mnogim vrtićima i školama poklonili
fluorescentne prsluke, a ujedno su u okolici škola postavili pet prikazivača brzine te i na taj način pozvali vozače na tolerantniju vožnju. 

23.08.2016. 16:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh