« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
TLC

Fat girl dancing ili kako je Whitney Thore odplesala do slave

Fat girl dancing“ ili kako je Whitney Thore odplesala do slave – TLC premijerno prikazuje njezin serijal "Moj veliki gojazan predivan život"

Whitney Thore doplesala je do slave
Whitney Thore doplesala je do slave (TLC)
Više o

TLC dijeta

,

Moj veliki gojazan predivan život

,

Whitney Thore

U serijalu "Moj veliki gojazan predivan život" koji se premijerno nedjeljom pri­kazuje na TLC-ju pratimo doživljaje Whitney Thore, djevojke koja je vi­soka tek nešto više od 150 cm i  teži 172 kilograma.

Još ne tako davno bila je mršava plesačica od 50 kg, no nakon što su joj dijagnosticirani policistični jajni­ci, u samo devet mjeseci dobila je više od 45 kg. Kilogrami su se samo nastavili skupljati. Whitney se osjećala kao mršava djevojka zatočena u tijelu pretile dje­vojke.

Noseći se s manjkom samopouzdanja i pritiscima okoline, Whitney nije željela ugasiti strast prema plesu, te je u siječnju 2014. godine objavila video na YouTubeu. Njezin nastup pod nazivom „Fat Girl Dancing" (Debela djevojka pleše) preko noći je postao prava senzacija, a njezin se život iznenada promije­nio.

Serijal "Moj veliki gojazan predivan život" prati Whitney i njezin život u Greensborou, Sjevernoj Karolini, sa svim usponima i padovima, smijehom i su­zama koji postaju dio svakodnevice pretile djevojke. S novim pogledom na svi­jet, Whitney je odlučila promijeniti sve u svojem životu: izlazi više nego ikad ranije, redovito pleše unatoč svojoj težini, te se pokušava probiti u svijetu u ko­jemu se ljude prosuđuje ovisno o tome koliko kilograma imaju. Nedavno se po­novno doselila k roditeljima u dobi od 30 godina, ali odlučnija nego ikada da ponovno otkrije svoju ljubav prema plesu.

Danas sa svojih 170 kilograma, Whi­tney ima nov pogled na život,  naučila je kako prihvatiti svoje novo tijelo i po­novno zavoljeti sebe samu, potičući i druge ljude da učine isto. Od oblačenja bikinija i odlaska na plažu po prvi put u deset godina, do suočavanja s online nasilnicima koji ju pokušavaju posramiti zbog njenog fizičkog izgleda, Whitney Thore više ne dopušta da joj strah od mišljenja drugih ljudi diktira kako će ona živjeti svoj život.

07.05.2015. 12:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh