« Ostali sportovi
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
COOL

Eurosport i CA Technologies razvili vrhunsku aplikaciju za biciklističke Grand Tour utrke

Eurosport će proizvesti dodatni digitalni biciklistički sadržaj, u vidu kratkih formi, u kojem će se koristiti novi podaci, a sadržaj će se uključiti i u aplikaciju

Sjajan alat za biciklističke utrke
Sjajan alat za biciklističke utrke (Eurosport)
Više o

biciklizam

,

aplikacija

,

Eurosport

,

CA App Experience Analytics

Eurosport, vodeća sportska destinacija i centralno mjesto za prijenos biciklizma u Europi, započeo je suradnju s CA Technologies, tržišnim liderom za softver i programska rješenja, na integraciji tehnologije i  sponzorstvu na više platformi.

 Najznačajniji dio suradnje je stvaranje vrhunske aplikacije za ljubitelje biciklizma, koja je pokrenuta tijekom ovogodišnjeg Giro d'Italia. Uz CA API Management i CA App Experience Analytics alate, Eurosport će po prvi put uživo nuditi interaktivnu kartu s podacima o vozačima kroz Giro d'Italia i ostale najznačajnije utrke sezone.

Novi alati nadopunit će postojeću Eurosportovu aplikaciju i mobilne web proizvode koji će fanovima omogućiti da prate peleton sa svakim okretom pedala tijekom utrke. Uz to, aplikacija će u realnom vremenu pružati GPS i biometrijske podatke, poput visine, brzine, snage i otkucaja srca svakog vozača individualno. Eurosport će nove alate koristiti i u programu kako bi obogatio televizijski prijenos te gledateljima i stručnim suradnicima pružio detaljnu analiza svake etape utrke.

CA API Management će omogućiti integraciju podataka i mjerenja vozača u realnom vremenu, direktno u Eurosportovu novu interaktivnu kartu na mobilnoj i web aplikaciji. Kako bi osigurali vrhunsko korisničko iskustvo, CA App Experience Analytics će Eurosportu omogućiti uvid u stvarne korisnike, u svrhu optimizacije dizajna i navigacije aplikacije, te pružiti app analytics za poboljšanje izvedbe i stabilnosti aplikacije.

Eurosport će proizvesti dodatni digitalni biciklistički sadržaj, u vidu kratkih formi, u kojem će se koristiti novi podaci, a sadržaj će se uključiti i u aplikaciju. Radi se o najavama i osvrtima za svaku etapu, analizama ključnih trenutaka utrke s korištenjem usporenih i zumiranih snimki, te ekskluzivnoj Eurosportovoj seriji - 'Sport Explainers' - u kojoj se pojašnjavaju bitne stvari o sportu, a sponzorira je CA Technologies.

Kao službeni softverski partner Eurosporta na Grand Tour utrkama CA Technology će imati značajan brending na više platformi kroz televizijsko  digitalno oglašavanje i sponzorirani sadržaj.

Peter Hutton, glavni izvršni direktor Eurosporta, je izjavio: „Neprestano tražimo načine kako poboljšati i nadopuniti naše prijenose najvećih sportskih događaja. Ovim partnerstvom i razvojem aplikacije to činimo za najveće biciklističke utrke ove godine. Znamo da strastveni ljubitelji sporta vole imati pristup svim podacima i statistici, a naša suradnja s CA Technologies uz TV prijenos će poklonicima biciklizma omogućiti pristup svemu što ih zanima."

„Ovo je sljedeći korak u našoj digitalnoj transformaciji, a sustavi tvrtke CA Technologies omogućuju nam da ljubitelje biciklizma približimo pelotonu više nego ikad prije. Omogućit ćemo gledateljima da budu u središtu akcije, pomoći im da bolje razumiju utrku, vozače i priče koje se razvijaju tijekom natjecanja.", dodao je.

Lauren Flaherty, direktorica marketinga za CA Technologies, je izjavila: „CA Technologies se ponosi suradnjom s Eurosportom. Drago nam je da je Eurosport prihvatio naša rješenja za API Management i Application Performance, kako bi korisnicima osigurao nezaboravno iskustvo. Dok televizija i dalje ostaje najpopularniji način gledanja važnih sportskih događaja, iskustvo praćenja istih na drugom zaslonu koje omogućuju aplikacije postaje sve važnije gledateljima. Korištenje rješenja tvrtke CA Technologies poboljšat će mogućnosti integracije podataka za Eurosport, a istodobno pružiti interaktivno i upečatljivo iskustvo gledateljima koji cijene vrhunski prijenos biciklističkih utrka."

Za 2017. je Eurosport pripremio bogati kalendar biciklističkih prijenosa, što uključuje sve tri Grand Tour utrke, ekskluzivan i obogaćen prijenos utrke Giro d'Italia, uz to 25 UCI World Tour utrka i svih 5 Monuments utrka. Eurosport će ove godine prenositi biciklizam uživo više od 200 dana s 2.300 sati prijenosa na svim svojim kanalima.

Etapni pobjednik Tour de Francea i vodeći biciklistički analitičar Eurosporta, Juan Antonio Flecha je izjavio: "Ova suradnja je sjajna vijest za sve ljubitelje biciklizma, jer im pruža mnogo informacija o prestižnim utrkama. Podaci su izuzetno važni profesionalnim vozačima i timovima, a sada i obožavatelji imaju pristup ključnim informacijama i to u realnom vremenu tijekom prijenosa uživo na Eurosportu, te besplatno putem Eurosportove aplikacije. Kao analitičaru, ova aplikacija i meni  daje bolji uvid u ono što se događa na cesti i veselim se što ću s gledateljima moći dijeliti te podatke tijekom cijele biciklističke sezone."

Za praćenje svih etapa Grand Tour utrka, besplatno preuzmite Eurosportovu aplikaciju za
AppleAndroid i Windows uređaje.

12.05.2017. 17:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh