« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
PODMETNUTO?

Eksplozija na pruzi u Podsusedu

Na terenu je najmanje 100 pripadnika policije koji vrše očevid, vidljivo je više od dvadeset policijskih vozila

Fotografija vijesti
Više o

Podsused

Noćas U 3,43 sati na pruzi kod željezničke postaje Podsused, odjeknula je eksplozija.

Prema prvim informacijama zagrebačke policije, došlo je do detonacije ispred teretnog vlaka, a za sada nije poznato što je uzrok detonacije, doznaje se od Zlatka Ancića, glasnogovornika Policijske uprave zagrebačke.

Prema pisanju Jutarnjeg.hr cijeli Podsused je pod policijskom opsadom, procjenjuje se kako je na terenu najmanje 100 pripadnika policije koji vrše očevid, vidljivo je više od dvadeset policijskih vozila. 

Prema sadašnjim saznanjima policije nema ozlijeđenih.

Obustavljen je promet vlakova te promet Alejom Bologne. Na teren su izašli djelatnici MUP-a, pirotehničari i vatrogasci, a očevid je u tijeku.

Cestovni promet obustavljen je Alejom grada Bologne od Aleje Seljačke bune do Ulice Susedgradski Vidikovec. Promet će se odvijati obilaznim smjerovima - prema istoku promet se preusmjerava u Aleju Seljačke bune preko Podsusedskog trga i Podsusedskom alejom do Ulice Susedgradski Vidikovec gdje se ponovno uključuje na Aleju grada Bologne; u smjeru zapada promet se preusmjerava u Ulicu Susedgradski Vidikovec preko Podsusedske aleje i Podsusedskog trga u Aleju Seljačke bune gdje se ponovno uključuje na Aleju grada Bologne, kažu u policiji.

09.01.2013. 09:31:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh