« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ODLIČNO

Dvadeset milijuna za ponos grada Zagreba

Redizajnom i preuređenjem, Hotel Dubrovnik dobio je neke nove, futurističke konture, ali i zadržao kulturnu baštinu i svoje izvorne temelje

Nove vizure hotela Dubrovnik
Nove vizure hotela Dubrovnik (Arhiva)
Više o

preuređenje

,

hotel Dubrovnik

Nakon dvije godine svakodnevnih radova i uloženih 20 milijuna kuna, zagrebački Hotel Dubrovnik, svečanom je večerom svojim gostima i uzvanicima otvorio vrata svojih redizajiranih prostora i prestavio nove vizije svoga poslovanja.

Hotel smješten u samom centru Zagreba, već je pune 84. godine nezaobilazan dio zagrebačke svakodnevnice i mjesto koje rado posjećuju sve generacije Zagrepčana, ali i mnogi gosti i turisti koji posjećuju Zagreb. Redizajnom i preuređenjem, Hotel Dubrovnik dobio je neke nove, futurističke konture, ali i zadržao kulturnu baštinu i svoje izvorne temelje kojima se ponosi i na čemu temelji filozofiju svoga poslovanja.

Koliko su bili uspješni u svom naumu da podignu ne samo razinu svoje kvalitete, već gostima i svim posjetiteljima ponudi nešto novo pokušao je objasniti generalni direktor hotela Stjepko Bulić, koji je naglasio da je ponosan na sve učinjeno te da se veseli novim izazovima i neiscrpnim potencijalima Hotela Dubrovnik.

Gosti Hotela Dubrovnik bili su i njegovi stalni gosti  Tihana Harapin i Saša Zelepugin, Nora Krstulović, Ibrica Jusić, karikaturist Otto Reisinger, bivši top model Zvončica Vucković, estetski kirurzi Tončić, meteorolog Ivan Čačić, Ivana Husar Mlinac, ali i mnogi drugi koji svaki dan započinju kavom u svom omiljenom hotelu u srcu Zagreba. Brojni gosti, svečana gala večera, odlične kulinarske delicije i probrana vina, bili su samo šlag na tortu jedne lijepe večeri koja je obilježila nove smjerove Hotela Dubrovniku, a gradu Zagrebu podarila još jedno prekrasno mjesto koje će sa zadovoljstovom posjećivati mnogi.

A svi koji nisu imali priliku biti dio svečane večeri primjeti će novi glavni ulaz Hotela Dubrovnik, novu recepciju i obnovljen kosi krov u novom dijelu hotela. U hotelu je također renovirana većina od 232 sobe te predsjednički apartman „Dubrovnik Crown Suite" s terasom s pogledom na Trg bana Jelačića.

Ujedno je uređeno šest novih kongresnih dvorana, kapaciteta  400 osoba, koje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom i za koje Trg bana Jelačića predstavlja jedinstvenu živu kulisu u kojoj će od sada moći uživati svi oni koji kao gosti posjete novouređene prostore Hotela Dubrovnik.

 

21.09.2013. 11:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh