« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Dva najiskrenija znaka horoskopa

Znakova koji vješto lažu ima dosta, no kad je riječ o istini, situacija je ponešto siromašnija - postoje samo dva znaka koji uvijek govore istinu

Eh, da ih je barem više ...
Eh, da ih je barem više ... (Shutterstock)
Više o

horoskop

,

Ovan

,

Strijelac

,

znakovi horoskopa

,

istinoljubivost

Horoskop govori gotovo sve o karakteru pojedinih znakova, a jedan od važnijih je - istinoljubivost. Znakova koji vješto lažu ima dosta, no kad je riječ o istini, situacija je ponešto siromašnija - postoje samo dva znaka koji uvijek govore istinu.

Ovan - iako su energični, oni ne žele svoju energiju trošiti na laganje. Zbog svoje impulzivnosti uvijek kažu što imaju drugome u lice, bez obzira na to hoće li to nekoga povrijediti. Iskrenost je njihovo drugo "ja", pa se samim tim ne ustručavaju nikada reći istinu.

Njihove brutalno iskrene riječi znaju povrijediti nekoga, ali im je i pored toga važno da govore istinu. Kod pripadnika ovog znaka vrijedi ona stara "što vidiš, to i dobiješ". Njihovo ponašanje i riječi su istinski odraz njihove osobnosti i vrlo rijetko će prikrivati kako se osjećaju i razmišljaju.

Ovnovi ne vole laži, podmetanja i zakulisne igrice, stoga ćete s njima uvijek znati na čemu ste.

Strijelac - Strijelci su najiskreniji znak horoskopa, vjerovali vi to ili ne. Za njih se kaže i da su jako dobri ljudi koji cijene svoje prijatelje i ono što imaju i da su vrlo velikodušni. Jedino što im se može zamjeriti (a i ne mora) je to što vole preuveličavati neke svoje dogodovštine. Doduše, ne da bi od sebe pravili heroja, već da bi zabavili društvo kojem pričaju.

Stoga, kad tražite iskrenog prijatelja, potražite ga među pripadnicima ova dva znaka.

07.12.2016. 11:04:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh