« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
KAMPANJA

Drap i Udruga Indigo pokrenuli kampanju za udomljavanje na Tinderu!

Želeći pokazati korisnicima Tindera kako su profilne slike sa psima najbolji prvi korak u traženju partnera i osvijestiti važnost udomljavanja, Drapovci su se fotografirali sa psima koji traže dom

Tinder za ljubav prema - životinjama
Tinder za ljubav prema - životinjama (Arhiva)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

Drap

,

Udruga Indigo

Jeste li znali da Kupid svojim strelicama češće gađa ljude s četveronožnim prijateljima? Osim što potiču ljude na aktivniji život, poboljšavaju produktivnost na poslu i smanjuju stres, istraživanja su pokazala da psi svojim vlasnicima pomažu i u ljubavi. Pas uz vlasnika ostavlja bolji prvi dojam od odjeće, a često je zaslužan i za prvi "slučajni" razgovor. Ne kaže se uzalud da pas najbolji čovjekov prijatelj, zar ne?

Digitalna agencija Drap, u suradnji s Udrugom za zaštitu životinja Indigo, ovih je dana pokrenula kampanju na Tinderu. Ta poznata društvena mreža pomaže korisnicima u traženju partnera, a ovog puta pomoći će i psima u traženju udomitelja. Želeći pokazati korisnicima Tindera kako su profilne slike sa psima najbolji prvi korak u traženju partnera i osvijestiti važnost udomljavanja, Drapovci su se fotografirali sa psima koji traže dom i otvorili profile na Tinderu koristeći upravo te fotografije. Korisnicima s kojima su stupili u kontakt objasnili su da su zapravo psi ti koji traže pravu vezu, a zauzvrat obećavaju pomoći i na ljubavnom planu.

Svaki pas zaslužuje dom u kojem će biti voljen, ali upravo ljeti, u vrijeme godišnjih odmora, mnogi od njih ostaju bez ikakvog doma. Istovremeno, mnogi ljudi trebaju ruku pomoći u životu, a zaboravljaju da ta ruka može biti i šapa. Šteta je ne pomoći u sklapanju takvih iskrenih prijateljstva. Svi koji žele spasiti život i udomiti neku njuškicu koja čeka upravo njih, mogu biti sigurni da rade pravu stvar. Vjerojatno ne postoji veća zahvalnost od one udomljenog psa, a ni vjerniji prijatelj od psa koji vlasnika voli više od samoga sebe.

Udruga Indigo nema azil, već pse do udomljavanja čuvaju tete i stričeki čuvalice. Želite li psima pružiti privremeni dom i ljubav koje će se uvijek sjećati, možete se javiti Udruzi i postati ponosna teta čuvalica: www.facebook.com/Indigo.udruga

07.08.2016. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh