« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ZABAVA

Dođite na 3. Dan društvenih igara

Posjetitelji svih dobnih skupina - kako to često piše na kutijama od 8 do 88 godina - imati će priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara

Odlična zabava na Danu društvenih igara
Odlična zabava na Danu društvenih igara (DDI)
Više o

monopol

,

Dan društvenih igara

,

Buena Vista Club

,

Settlers of Catan

,

Carcassonne

Igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Monopol i Rizik mnogima od nas su obilježili djetinjstvo. Međutim, unatrag nekih 15-tak godina u svijetu, a polako i kod nas, razvija se potpuno novi žanr društvenih igara koje ubacuju visoko sociološki i edukativni karakter u društvene igre. Elementi sreće u ovim igrama svedeni su na minimum, a svaki od igrača razvija svoju strategiju kojom pokušava pobijediti u igri. Pri tome, u igrama je ostao glavni element zbog kojih se igraju - zabava!

U organizaciji udruge u nastajanju "Igranje" u subotu, 23. veljače u vremenu od 11:00 do 18:00 sati održat će se 3. Dan društvenih igara. Događaj će biti organiziran u prostoru Buena Vista Cluba Zagreb, Savska cesta 120 (preko puta Vjesnika).

Naši vrijedni volonteri bit će na raspolaganju svim posjetiteljima kojima će tijekom dana prezentirati igre, objašnjavati pravila i pomoći pri prvim koracima u svijetu društvenih igara. Posjetitelji svih dobnih skupina - kako to često piše na kutijama od 8 do 88 godina - imati će priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara.

Dakle, ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan ili se pak uputiti u pohod kroz izmišljeni grad-državu Waterdeep u igri Lords of Waterdeep, 3. Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Pozivamo vas sve da dođete uz zagarantiranu zabavu.

Ulaz je besplatan!

13.02.2013. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh