« Zagreb
objavljeno prije 12 godina
AAR 2012

Do srijede dvije ulaznice za Adria Air Race po cijeni jedne

Svi će se posjetitelji moći fotografirati uz zrakoplov koji im se najviše svidi, a moći će saznati i sve njegove karakteristike

Moći ćete se slikati kraj omiljenog aviona
Moći ćete se slikati kraj omiljenog aviona (AAR)
Više o

Jarun

,

ulaznice

,

Adria Air Race

Još je svega nekoliko dana ostalo do najvećeg zrakoplovnog spektakla, Adria Air Racea Zagreb 2012., koji će se održati tik iznad jarunskog jezera. Na ovoj međunarodnoj utrci, koju će letjeti šestorica najboljih akrobatskih pilota, očekuju vas brojne zanimljivosti jer počinje već u 10 sati.

Uz paraglajdere i padobrance, nebo nad Zagrebom zaparat će i helikopteri i žitokopteri, a posebna atrakcija bit će prelet putničkog zrakoplova F100 Trade Air-a. Uz spektakl na nebu, posjetitelji će imati prilike uživati i u brojnim aktivnostima na zemlji.

Naime, duž cijele obale Jaruna bit će postavljeni štandovi na kojima će se predstaviti MUP, MORH, Prometni fakulteti i brojni drugi. No, posebnu pažnju posjetitelja, vjeruju organizatori, posebno će privući izložba zrakoplova, kao i izložba oldtimera..

- Ono što je zanimljivo jest da će se svi posjetitelji moći fotografirati uz zrakoplov koji im se najviše svidi, a moći će saznati i sve njegove karakteristike. Uz to, svi posjetitelji će imati priliku osvojiti jednu od bogatih nagrada koje smo im pripremili, a jedna od njih je i let zrakoplovom iznad Zagreba - kazao je Marko Emer, direktor Adria Air Racea Zagreb 2012.

Ukoliko još niste nabavili svoju ulaznicu, imate to mogućnosti učiniti po posebnoj cijeni do srijede. Naime, na portalu Kupime.hr možete nabaviti dvije ulaznice po cijeni jedne, odnosno za samo 20 kuna.

05.06.2012. 14:06:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh