« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
za klince i klinceze

Dječji sajam u Areni

Od 25. do 27. rujna u zagrebačkoj će se Areni održati najveći dječji sajam u Hrvatskoj

(Tea Cimaš/ CROPIX)
Više o

Arena Zagreb

,

humanitarna akcija

,

igraonica

,

zagreb-info

,

dječji sajam

Svake se godine na Dječjem sajmu posjetitelji se mogu upoznati s najnovijim proizvodima i uslugama iz dječjeg svijeta te sudjelovati u nizu edukativnih radionica, igraonica, kvizova, kazališnih predstava, plesnih nastupa, nastupa zborova, sportskih prezentacija i nagradnih igara.

Svake se godine na Dječjem sajmu također održava niz predavanja i savjetovališta za roditelje gdje im se pruža prilika za stjecanje novih znanja o zdravom i sigurnom odgoju djece, kao i o mnogim drugim temama vezanima za dobrobit djeteta i obitelji. Ujedno, svaki sajam je prilika za kupnju određenog proizvoda ili usluge po povoljnoj sajamskoj cjeni ili za probu nekog novog, tek pristiglog na naše tržište. 

Ove godine otvorenje je u petak u podne, a sajam će biti otvoren toga dana do 19h te u subotu i nedjelju od 9 do 19h. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će na gotovo 6.000 četvornih metara moći pregledati najnovije proizvode za djecu i roditelje, koje će predstaviti čak 130 izlagača.

No tu priča tek počinje. U sklopu sajma za najmlađe je ponuđen bogat zabavni i edukativni program, koji uključuje kazališne predstave, glazbene i plesne nastupe, mađioničare, žonglere, klaune... Na poligonu s umjetnom travom održavat će se sportska natjecanja. Ponuda uključuje nogomet, ragbi, karate, mačevanje i školu skijanja na suhom.

U subotu 26. rujna bit će modni dan - „Only for kids". Kolekcija 09/10 najpoznatijih hrvatskih i inozemnih brendova bit će predstavljena na reviji koju će nositi mali manekeni. 1. modni dan - „Only for kids" ima i humanitarnu notu - svi sudionici modne revije čija odjeća se predstavlja donacijom pomažu Centaru za rehabilitaciju Zagreb. Kako bi pomogli prikupiti što više sredstava Centru za rehabilitaciju Zagreb, projektu se pridružilo i pet renomiranih hrvatskih dizajnera: Mina Petra, Matija Vujica, Hippy Garden, Zoran Aragović i Aleksandra Dojčinović, kreirajući po jedan unikatni komad odjeće samo za ovu akciju. Ekskluzivne dječje kreacije odmah će biti ponuđene na aukciji, a prikupljena sredstva od prodaje kreacija u cijelosti uplaćena u korist Centra za rehabilitaciju Zagreb.

24.09.2009. 09:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh