« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TRG U 11

Dječji doček Nove godine uz mega-trik Luke Vidovića

Iluzionist kojeg djeca obožavaju, ovu iluziju priprema mjesecima, stoga najmanje što možete pružiti mlađoj generaciji je da ih dovedete u srijedu, u 11 sati, na glavni zagrebački trg

Budite na Trgu u 11, 31. prosinca
Budite na Trgu u 11, 31. prosinca (Arhiva)
Više o

Luka Vidović

,

Trg bana Jelačića

,

dječji doček Nove godine

,

MEGA trik

U srijedu, točno u 11 sati na Trgu bana Jelačića održat će se dječji doček nove godine! Za odličan provod svih odvažnih koje niske temperature ne mogu spriječiti da se prošeću okićenim gradom, pobrinut će se Kristijan Ugrina, Zagrebački mališani te Bojan Jambrošić, a jedna od zvijezda programa bit će Luka Vidović koji će PREMIJERNO izvesti MEGA - trik.

Iluzionist kojeg djeca obožavaju, ovu iluziju priprema mjesecima, stoga najmanje što možete pružiti mlađoj generaciji je da ih dovedete u srijedu, u 11 sati, na glavni zagrebački trg!

Mađioničar, glumac, voditelj i stand up komičar, s više od 16 godina rada na sceni, omiljen među djecom i odraslima, Luka Vidović, 2014. godinu proveo je radno, nižući uspjeh za uspjehom. Ovo je zaista bila njegova godina.

Ljetni odmor je zamijenio turnejom, a jesen i zimu na poslovnom planu obilježile su već dobro poznate predstave „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" (KC Travno) te najnovija predstava za odrasle „Plan 22" u Studiju smijeha. Obje predstave u posljednja tri mjeseca bile su rasprodane!

Dođite na Trg u srijedu u 11 sati, zabavite se te dočekajte s djecom i njihovim vršnjacima 2015. godinu - mora biti bolja od svih ako joj djeca prva požele dobrodošlicu!

29.12.2014. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh