« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
EDUKATIVNI SHOW

Dinosauri okupirali Zagrebački Velesajam

Između 18. i 30. prosinca povedite klince na Velesajam i provjerite što je oduševilo više od pet milijuna ljudi diljem svijeta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Zagrebački velesajam

,

dinosauri

,

Svijet dinosaura

,

Blago Faraona

Od 18. do 30. prosinca istovremeno s Božićnim Velesajmom na Zagrebačkom velesajmu održavaju se dvije atraktivne i jedinstvene izložbe: Svijet dinosaura i Blago Faraona.

Svijet dinosaura predstavit će čak 80 dinosaura u prirodnoj veličini smještenih u velikoj prašumi. Uz dinosaure, posjetitelji će moći uživati i u projekciji BBC-jevih dokumentarnih filmova o najnovijim istraživanjima i dokazima o jurskim čudovištima.

U sklopu prašume nalazit će se igraonica za djecu s velikim pješčanikom, u kojem će se djeca pretvoriti u male arheologe koji kopajući po pijesku, nailaze na razne vrste dinosaura.

Cijeli show je edukativan za djecu i odrasle, a izložbu je do sada vidjelo više od pet milijuna posjetitelja diljem svijeta. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za organizirani posjet (više od 15 osoba) 20 kuna.

Iz Tutankamonove grobnice

Unikatna izložba replika skulptura iz Tutankamonove grobnice pod nazivom Blago faraona predstavit će 70 impozantnih replika iz grobnice poznatog faraona.

Ovu atrakciju dosad su imali priliku vidjeti posjetitelji u Danskoj, Belgiji i Grčkoj. Nakon Zagreba izložba nastavlja svoj put po Europi i svijetu

Cijena ulaznice je 20 kuna.

O ponudi na tradicionalnom Božićnom Velesajmu pročitajte više na She.hr

10.12.2009. 14:39:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh