« Zagreb
objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana
DAN OČEVA

Dan očeva 2024. u Voltinom uz HURR, Ribafisha, radionice i druženje

Povodom Dana očeva koji se obilježava u utorak 19. ožujka 2024., Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira zabavno - edukativi program za sve sudionike, roditelje i njihove klince

Stiže i Ribafish
Stiže i Ribafish (Arhiva)
Više o

Dan očeva

Povodom Dana očeva 19.3., Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira poseban zabavno edukativni program. U utorak, 19. ožujka 2024. u prostorijama Knjižnice Voltino kroz edukaciju, komunikaciju i pričanje priča obilježit će se važnost očinstva i obiteljske podrške. Ovo jedinstveno i inspirativno događanje rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje HURR-a i Knjižnice Voltino. Program počinje u 17:30 sati na adresi Ulica Dragutina Golika 36. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Program događanja:

  • 17:30 - 17:40 - pozdrav Ane Bakarić, koordinatorice knjižnice i Melite Požgaj, tajnice HURR-a

  • 17:40 - 18:00 - psiholog Bojan Klapčić: "Najbolje od očeva: Što djeca dobivaju zdravim očinstvom"

  • 18:00 - 18:15 - književnica Mirjana Gaura: "Priča o Edi Medi"

  • 18:15 - 18:30 - Domagoj Jakopović Ribafish: "Priroda nije kanta za smeće"

  • 18:30 - 19:00 - neformalno druženje

Posjetitelji će od psihologa Bojan Klapčić čuti što je demokratska strategija u odgoju djece i zašto je ona najbolja, ali i najzahtjevnija odgojna strategija. Najmlađi će uživati u priči Mirjane Gaure o medi koji je zbrisao iz škole, a svi zajedno utvrdit ćemo znanje i ponovit zašto su šume i priroda važni za sve nas u interaktivnom predavanju Domagoja Jakopovića Ribafisha, pokretača projekta RokOtok.

Tijekom cijelog dana, vrata knjižnice Voltino bit će otvorena za sve znatiželjne male i velike umjetnike koji će imati priliku izraziti svoju ljubav prema očevima kroz crtež. Njihova umjetnička djela bit će izložena kao dio posebne izložbe, a svaki crtež bit će nagrađen, zahvaljujući podršci iz tvrtki Promac d.d. i Končar d.d., te posebno personaliziranim privjescima koje su izradili dragi susjedi LaserPlexx d.o.o.

Dan očeva obilježavamo godinama s ciljem educiranja, druženja i nagradnjivanja onih koji su nam najvažniji - naših dragih mališana.

15.03.2024. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh