« Košarka
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
NBA PLAYOFF

Dallas dobio i drugi meč s L.A.-om, Lakersi u nezavidnoj situaciji

Mavsi su drugom pobjedom u Staples Centeru stigli na pola puta do prolaska u finale Zapada

Goste iz Teksasa je do nove pobjede ponovno predvodio Dirk Nowitzki koji je postigao 24 koša
Goste iz Teksasa je do nove pobjede ponovno predvodio Dirk Nowitzki koji je postigao 24 koša (YouTube)
Više o

LA Lakers

,

Dallas Mavericks

,

NBA doigravanje

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Los Angeles Lakersa nalaze se u nezavidnoj situaciji nakon što su izgubili i drugi susret polufinala doigravanja Zapadne konferencije na svom terenu od Dallas Mavericksa, ovoga puta sa 81-93, pa Dallas vodi sa 2-0 u pobjedama, a prolazak u konferencijski finale izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede, piše HIna.

Mavsi su drugom pobjedom u Staples Centeru stigli na pola puta do prolaska u finale Zapada, a drugu polovicu posla imat će priliku obaviti na svom parketu gdje će se u petak i nedjelju odigrati treća i četvrta utakmica.

Goste iz Teksasa je do nove pobjede ponovno predvodio Dirk Nowitzki koji je postigao 24 koša, dok je Shawn Marion dodao 14 poena i 9 skokova. Najefikasniji u sastavu Lakersa bio je Kobe Bryant sa 23 pogotka, Andre Bynum je ubacio 18 uz 13 skokova, a Pau Gasol 13 uz 10 skokova.

Chicago Bullsi poravnali su omjer u pobjedama protiv Atlanta Hawksa na 1-1 svladavši ih sa 86-73. Derrick Rose držao je sve konce igre u svojim rukama, postigao je 25 poena uz šut iz igre 10-27 i podijelio 10 asistencija, pa momčadi nije naškodilo niti osam njegovih izgubljenih lopti. Sjajnu podršku pod obručima Roseu je pružio Joakim Noah sa 19 ubačaja i 14 skokova, dok je Luol Deng postigao 14 koševa i 12 skokova. U sastavu Atlante prvo ime bio je Jeff Teague sa 21 pogotkom, dok se junak prve utakmice Joe Johnson zaustavio na 16.

05.05.2011. 13:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh