« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina
Amc centar

Croatian drift challenge 2010

Najbolji europski drifteri uz zagrijanu atmosferu

Fotografija vijesti
Više o

auto trke

,

zvona

,

paljenje guma

Svidjeli su vam se prošlogodišnji tijesni dueli na stazi AMC centra? Želite vidjeti još više dima, još više jačih auta i još napetijih twinova? Želje ćemo vam se ispuniti 04.07.2010. na poznatoj lokaciji, AMC centru u Mičevcu.

Za vrhunske vožnje pobrinut će se najbolji europski drifteri, atmosferu ću podgrijavati najljepše plesačice, a nepca će posjetitelji moći razmaziti najfinijim proizvodima Gastro grupe.

Svi posjetitelji imati će priliku zasjest na suvozačko sjedalo brojnih drift pila, najmlađi će moći uživati u RC Driftu a njihovi očevi mogu brojati konjicu najsnažnijim autima u HR koji će odmjeriti snage na mjernim valjcima. Brojni oldtimeri popunit će vam rupe u zgusnutom rasporedu Drift takmičenja, a vremena će biti taman i za uživanje u vrlo sexy Car wash-u!

Upad na najjači oktanski vikend 2010. plaća se 30 kn, a vrata se za posjetitelje otvaraju u 08:00h ujutro. Prijave za vozače šalju se na mail: driftklub.hr@gmail.com a sve informacije vezane uz event možete pronaći na www.drift.hr.

02.07.2010. 14:51:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh